USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Учасники Євробачення виступлять на фестивалі «Файне Місто»

5 Червня 2016 10:31
Доки вся Україна шукає місто, де провести наступного року міжнародний пісенний конкурс Євробачення, у Тернополі готуються прийняти більше восьми тисяч фанів зі всієї України на фестивалі «Файне Місто». На подію завітають понад 100 гуртів з різних країн світу та учасники і переможці Євробачення різних часів, - повідомляють організатори.

Зокрема, 7 липня на фестивальній сцені виступлять учасники Євробачення з Молдови гурт Zdob și Zdub.

У 2005 році гурт репрезентував Молдову на пісенному конкурсі Євробачення з піснею «Bunika Bate Doba», зайнявши 6-е місце (друге у півфіналі).

Гурт вдруге представив Молдову з піснею «So Lucky» на конкурсі Євробачення 2011, який відбувся у Дюссельдорфі.
9 липня для тернополян на головній сцені «Файного Міста» виступлять учасники національного відбору на Євробачення гурт The Hardkiss. Трек «Helpless», з яким гурт брав участь у національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення 2016», став другим після пісні Джамали.
На DARK STAGE фестивалю для фанів виступить «Dead by April» — металкор-гурт з міста Гетеборг, Швеція.

У лютому-березні 2012 року в Швеції відбувся турнір музичних груп Мелодіфестівален, який визначав представника Швеції на Євробаченні-2012 в Баку. Група Dead by APRIL з піснею «Таємниця» вийшла в фінал національного конкурсу, де посіла сьоме місце.
Учасники LIGHT STAGE «Brunettes Shoot Blondes» - 6 лютого 2016 року взяли участь у національному відборі на конкурс Євробачення 2016 від України з піснею "Every Monday". Гурт отримав 8 балів від жюрі та 5 від глядачів.
Хедлайнери головної сцени фестивалю Lordi — музичний гурт із Фінляндії. Перемогли на Євробаченні 2006, набравши 292 бали. Це була перша перемога Фінляндії на Євробаченні. Також вокаліст гурту взяв участь у Євробаченні-2016. Він засвітився в одному з роликів шоу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 5 Червня 2016 11:51
Ви дезінформуєте людей заголовком статті. З цих 5-ти гуртів лише 2 виступали на Євробаченні, інші просто проходили відбір на євробачення в своїх країнах але не пройшли його і тому їх не можна назвати учасниками Євробачення як ви це сказали у заголовку статті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus