USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Три дні туманів – ДАІ попереджає

31 Грудня 2013 10:03
Згідно з повідомленням Гідрометцентру, 31 грудня – 2 січня в Україні місцями тумани, видимість 200-500 метрів, слабка ожеледь, повідомили у прес-службі Департаменту ДАІ МВС.

"Державтоінспекція нагадує водіям, що під час руху в умовах недостатньої видимості потрібно бути гранично уважними та обережними, суворо дотримуватися вимог Правил дорожнього руху. При тумані відстань до об'єкту, здається в декілька разів більше, ніж є насправді. Тому при попаданні в смугу туману водіям необхідно максимально знизити швидкість і збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду", - йдеться у повідомленні.

"Крім того, необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), відмовитися від ризикованих маневрувань. Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці включати аварійну світлову сигналізацію", - додають у прес-службі ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus