USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Це матфак, крихітко!». Тиждень математичного факультету у СНУ

19 Травня 2014 12:04
Студенти математичного факультету СНУ показали, як вони люблять математику і Україну.

У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбувся тиждень математичного факультету.

У рамках тижня на факультеті проводилось багато заходів, найяскравішим з яких став флеш-моб «Ми любимо матфак», під час якого більшість студентів факультету вибудували патріотичними кольорами слово «Ми», серце та символ матфаку: величезну суму та інтеграл, який був утворений національними стягами біля лабораторного корпусу.
«Як я люблю матфак!!! Цим заходом ми хотіли донести до всіх, що навчання на математичному зовсім не нудне, а навпаки – тут цікаве і яскраве студентське життя. Найкращий колектив, який в будь-який момент готовий до реалізації найнеочікуваніших та найкрутіших проектів і заходів!» - з захопленням розповідає студентський декан Галина Падалко.

Студенти та викладачі з задоволенням відпочили на природі під час Дня здоров’я.

«Цей захід був проведений з метою оздоровлення студентів, а також задля сприяння покращення атмосфери всередині колективу», - зауважив організатор Олександр Войтович, голова студентського бюро математичного факультету.

Відбувся звітний концерт, в якому багато уваги приділили патріотичній тематиці, а саме героям Майдану.

«Патріотична тема зараз у всіх на устах, і на нашому заході ми не могли не торкнутися цієї болючої та вкрай важливої для країни теми», - говорить одна з організаторів та ведуча концерту Орися Корнісік.



Протягом тижня діяв фотоконкурс: «Це матфак, крихітко!»

Також студенти активно долучилися до акції розгортання найбільшого у світі прапора України, а саме малювали боді-арт та під час самого флеш-мобу активно заводили актуальні нині пісні про російського президента.

«Стяг України розгорнули менш ніж за хвилину, - зазначає координатор групи матфаківців Анастасія Мельничук, - акція є символом єднання України від заходу до сходу!»

Відбувся круглий стіл, під час якого вчителі математики, передовий педагогічний досвід яких визнаний на рівні України, зустрічалися зі студентами та науковцями факультету. Обговорили низку важливих питань, які стосувалися використання інформаційних технологій на уроках математики.

Організатор зустрічі доцент Ніна Падалко зазначила, що метою заходу було ознайомлення студентів з новими освітніми технологіями та досвідом кращих вчителів області.

Фінальною нотою тижня став туристичний похід математичного факультету у Карпати.

«Красу гір не описати словами, тут або закохуєшся з першого погляду, або залишаєшся байдужим назавжди!» - говорить один з організаторів поїздки Сергій Степанюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Журналіст Показати IP 19 Травня 2014 16:41
Тепер зрозуміло чому Галинка Падалко вчиться саме на математичному.
Залишу це тут Показати IP 19 Травня 2014 23:52
Галина Падалко, Ніна Падалко. 1 курс і студ. декан. скрізь, де щось зі студенством, там вона. ще й цей її стиль, і любов до слів з приствкою "супер-мега".Цікава особистість, з великим багажем "знань",відзнак за ті самі "знання". Одне мені в ній подобається: голос.
Крихта з чіпсів Показати IP 20 Травня 2014 01:54
коментар було видалено
Небайдужий Показати IP 30 Травня 2014 09:29
RESPECT , МАТФАК!!!! Яскравий приклад того, що математично обдарована людина - талановита у всьому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus