USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Центром Луцька марширували герої. ФОТОРЕПОРТАЖ

14 Жовтня 2014 16:45
Марш Героїв центральними вулицями міста відбувся сьогодні, 14 жовтня. Ходу приурочили до свята Покрови Пречистої Богородиці, до Дня українського козацтва та Дня створення Української Повстанської Армії. А також, згідно з Указом Президента України Петра Порошенка № 806/2014, тепер щорічно 14 жовтня в державі відзначатиметься День захисника України.

Отож, о 14:30 на Замковій площі розпочалась коротка панахида за загиблими Героями України біля пам'ятника Жертвам політичних репресій. Опісля представники влади, ветерани ОУН-УПА та звичайні лучани вшанували пам’ять тих, хто поклав власне життя за волю та незалежність України, поклавши до стели квіти.


Після тужливої пісні-реквієма «Вічная пам’ять» колона вирушила до Театрального майдану міста, де відбулась посвята в ліцеїсти учнів Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.


Коли відлунала присяга та постріли гармат, хода продовжилась у напрямку Меморіалу вічної слави, де похований Герой України Василь Мойсей.

Як і обіцяли організатори, акція відбулась без партійної символіки та передвиборчої агітації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus