USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Де лучани можуть поїсти безплатно

31 Січня 2014 08:47
З 2 січня цього року, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта Волинська єпархія розпочала реалізацію ще одного благодійного проекту. Щочетверга у Луцькому територіальному центрі соціального обслуговування мають можливість отримати безкоштовний обід майже 70 малозабезпечених громадян.

Але не хлібом єдиним живе людина, отже духовну опіку над відвідувачами центру, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта здійснює клірик Свято-Покровського кафедрального храму священик Роман Лафета. У відвідувачів центру є можливість також послухати проповідь священика, дізнатись про церковні свята і пости, задати душпастирю свої запитання. А відповідно і трапеза, за християнським звичаєм, розпочинається із молитви та благословення священика.

«Це дуже добре, що Церква в особі нашого владики Ніфонта займається такою доброю справою. І прекрасно, що священик приходить сюди, це сприяє нашому духовному збагаченню», – ділиться відвідувач центру Віктор Олійник.

Варто зауважити, що обіди – повноцінні, є перші і другі страви.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гость Показати IP 31 Січня 2014 09:05
Так,так-це він. Добровівльно примусово заставили всі організації переказати гроші на Ніфонта.Не піарте його.
Александр до Гость Показати IP 31 Січня 2014 10:04
Вы б принесли туда еще томатного соку...как символ крови невинно убиенных младенцев, разумеется
Максим до Александр Показати IP 31 Січня 2014 11:20
))))
Ольга Показати IP 31 Січня 2014 12:32
А по яких критеріях оцінюють малозабезпечених. Ми всі пенсіонери малозабезпечені,бо у 90 процентів людей пенсія 1000 грн. Нас туди пустять. Хочеться знати?Можливо це ті туніядці, які ніде не працювали і не хочуть працювати, а їх ще безоплатно накормити. Це ж абсурд.Знайшли доброчинця Ніфонта.,якби він дійсно свої гроші вклав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus