USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Цього року на волинські дороги заплановано виділити 2 млрд

15 Січня 2018 09:39
Протягом 2018 року на Волині заплановано здійснити ремонти основних автомагістралей області. Із цією метою заплановано залучити близько 2 мільярдів гривень.

Про це заявив голова Волинської облдержадміністрації під час оперативної наради 15 січня.

Як зазначив Володимир Гунчик, відремонтувати дороги вдасться за рахунок державного фонду, кредитів, грантових коштів, надходжень від митниці та співфінансування від місцевих бюджетів.

Так, йдеться про автошляхи за напрямками Луцьк – Володимир-Волинський, Володимир-Волинський – Устилуг, Ковель – Жовква, включаючи дороги в Нововолинську, значний відрізок шляху Луцьк – Ковель.

Окрім дорожнього полотна, заплановано забезпечити на вказаних та інших шляхах, де проводитимуться ремонтні роботи, відповідну інфраструктуру: облаштувати зупинки громадського транспорту, зробити освітлення тощо.

На наступні роки передбачено вирішити питання із забезпечення нормального стану усіх автомагістралей області, зокрема тих, які важливі з огляду на розвиток туристичного потенціалу Волині, це, наприклад, шацький напрямок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus