USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Турійський садочок завдяки Фонду Ігоря Палиці отримає спортивні меблі

25 Квітня 2018 21:06
Депутат Волинської обласної ради від партії УКРОП, радник голови облради Вячеслав Рубльов зустрівся із активом громади Турійська, щоб обговорити потреби селища та окреслити шляхи їх вирішення.

Зустріч відбулася у Турійському ДНЗ №2 – не так давно цей дитсадок розширили, і вже зараз у ньому навчається 236 діток, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Керівник закладу Лариса Гаврилюк постійно шукає можливості для розвитку дитячого садка, його матеріальної бази, аби діти повноцінно навчалися, а батьки були спокійні за свою малечу.

Депутати Турійської ОТГ Сергій Хомич та Галина Абрамчук запропонували ініціативному керівнику допомогу в облаштуванні сучасними меблями спортзалу у садку.

«Зараз багато діток мають проблеми зі здоров’ям, тому потрібно зробити так, аби вони правильно фізично розвивалися, - стверджує укропівець Сергій Хомич. – Все, що робимо для діток, – завжди йде в користь, а ще, коли це стосується здоров’я, то у стократ».

Депутат Галина Абрамчук уже має гарну практику написання проектів для залучення фінансування із Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». За її словами, завдяки успішній реалізації таких проектів місцевий будинок культури отримав сучасну музичну апаратуру, а ще нове обладнання придбала сільська школа Дольська.

«Головне, щоб активною була громада, ініціативними люди, – переконана Галина Абрамчук. – Турійський садочок є гарним, просторим, але ще він потребує додаткового обладнання сучасними меблями».

«Хочеться сучасне спортивне обладнання: гімнастичні мати, розвиваючі тунелі, бар’єри, щоб діти зміцнювали осанку, мужніли, - розповідає керівниця дошкільного закладу Лариса Гаврилюк. – Що могли, своїми силами зробили. Лише за кошти батьків таке не придбаємо. Тут потрібна фінансова участь Фонду «Тільки разом». Добре, що вони визвалися нам допомогти».
Ініціативи укропівців підтримав голова Турійської селищної об’єднаної територіальної громади Олексій Безсмертний. За його словами, Фонд «Тільки разом» уже продемонстрував на Турійщині гарну практику реалізації успішних проектів для розвитку громади.

«Ще хочемо влітку встановити у парку дитячий майданчик, - попросив сприяння голова. – Успішно працюємо над наведенням ладу у парку, облаштуванні сцени, прокладаємо доріжки. Але у задумах парк має стати місцем відпочинку для молоді, тому варто передбачити ігровий майданчик для розваг дітей».

Депутат обласної ради Вячеслав Рубльов каже: може допомогти турійчанам втілити у життя їхні задуми.

«Ігор Палиця частину коштів віддає на благодійність, багато вкладаєу розвиток спорту, фізичне здоров’я матерів та дітей, тому у садочках Фонд «Тільки разом» реалізовує проекти для збереження майбутнього нашої нації, - зазначив депутат обласної ради. – Приємно дивитися на просторий і світлий дитячий садок, а ще приємніше від того, що частину коштів на його розширення виділили із обласного бюджету. Хочеться ще допомогти в облаштуванні спортивного залу для діток. Будемо також шукати можливості для реалізації проекту в обладнанні дитячого майданчика в парку. Хороше треба продовжувати, крок за кроком, і так потихенько змінювати громаду».
Учасники зборів проголосували за спільну реалізацію проекту та підтримали ідею укропівців в обладнанні новими меблями дитячого садка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Корiнний лучанин Показати IP 25 Квітня 2018 23:01
Дякуемо палицi.вiн наше все

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus