USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тисяча школяриків з «особливих» сімей потребують допомоги

17 Липня 2013 18:08
Для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах Луцька міськрада оголошує про початок благодійної акції «Скоро до школи», - про це поінформували у міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міськради.

За словами ініціаторів акції, понад тисячі школярів Луцька через матеріальні умови, в яких вони проживають, потребують допомоги благодійників, які б підготували одяг та шкільне приладдя до початку навчального року.

Усі охочі можуть подарувати дітям з особливих сімей шкільну форму, ранці, зошити, щоденники, альбоми, олівці, фломастери, ручки, обкладинки для книг та зошитів, клей, кольоровий папір, пластилін та інше канцелярське приладдя.

Акція «Скоро до школи» триватиме з 18 липня по 20 серпня 2013 року.

Подарунки для школяриків можна принести у Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15, у п'ятницю - з 8.00 до 16.00 за адресою: Луцьк, простект Соборності, 18.
Телефони центру: (0332) 25-60-42, 71-50-05.

До слова, на обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді перебуває 380 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, де виховується 725 дітей. Допомоги у підготовці до навчального року потребують близько 200 дитей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Варто зазначити, що у цьому році 51 дитина з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, вперше сяде за учнівську парту.

Організатори зазначають, що зібрані подарунки вручать діткам напередодні Дня Незалежності.

«Не залишайтеся байдужими. Діти чекають на Вашу підтримку», - наголошують у міській раді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus