USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У 2018 році на дороги Волинь витратить понад 181 мільйон

9 Січня 2018 13:55
На ремонт та обслуговування доріг загального користування державного значення Служба автомобільних доріг у Волинській області цьогоріч планує виділити близько 181,313 мільйона гривень. Невелику частину цих коштів мають спрямувати, зокрема, на утримання в належному стані дороги Н-17 Львів – Радехів – Луцьк протяжністю 60,7 кілометра.

Виконавця послуг із обслуговування шляхів визначать після 9 лютого.

Протягом року на Волині заплановано провести дрібний ямковий ремонт, прокласти асфальтобетонне покриття доріжок і тротуарів, облаштувати узбіччя, очистити водовідвідні канави, привести до належного стану штучні споруди при дорогах, нанести дорожню розмітку, встановити нові та частково замінити вже наявні дорожні знаки, влаштувати металеві огорожі та демонтувати старі тощо на шляхах загальною протяжністю понад 1683 кілометра.

Окрім того, мають відбутися й численні заходи з озеленення територій. Йдеться, наприклад, про косіння трави та очищення від старих дерев, чагарників.

До загальної суми, необхідної на обслуговування доріг, включено теж розчищення шляхів від снігу в зимовий період і роботи з благоустрою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus