USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нові правила Facebook: що тепер можна публікувати, а що ні

24 Квітня 2018 23:27
Соціальна мережа Facebook опублікувала правила розміщення публікацій. Там детально описано, в якій ситуації адміністратори видаляють суперечливий контент, а в якій – ні.

Так, згідно брифу, користувачі зможуть подавати апеляцію на видалення їх постів. В цьому випадку публікацію повторно розгляне інший адміністратор, передає ТСН.

Що можна, а що – ні:

1. У соцмережі тепер заборонений контент з погрозами, насильством, присвячений самогубствам або самокатуванням. Facebook зазначає, що часом текст з погрозами використовується для жартів або освітлення важливої ​​теми в суспільстві. Адміністратор у такому разі визначає контекст публікації, її правдоподібність.

2. Під повною забороною цькування, знущання, переслідування і образи. Їх публікація допускається тільки тоді, якщо вони з'явилися для інформування відповідальності щодо прояву агресії. Окремо уточнюється, що дискримінація можлива в разі, якщо слова використовуються стосовно самого себе.

3. Повністю заборонені зображення оголених дітей. Як йдеться в заяві Facebook, попри те, що люди можуть публікувати такі фото з благими намірами, адміністрація соцмережі все одно буде видаляти їх, щоб уникнути зловживання.

Оголене тіло дорослої людини також публікувати не можна, оскільки це може образити деяких користувачів соцмережі. Існує кілька винятків, зокрема, можна публікувати об'єкти мистецтва з оголеним тілом людини, знімки годування грудьми або шрами на грудях після мастектомії.

Правила соцмережі зобов'язують користувачів реєструватися під своїми справжніми іменами і розміщувати правдиву інформацію. Також заборонені фейкові новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus