USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Брюсселі стартує виставка робіт волинських бійців

23 Травня 2015 12:55
Виставка робіт військових, які пройшли психологічну реабілітацію завдяки проекту допомоги волинських волонтерів, відкривається сьогодні, 23 травня, у Брюсселі.

Про це інформує в мережі волонтерка Наталка Соколова.

"Брюссель. Європарламент. Говоримо про ситуацію в Україні. Завтра відкриваємо виставку робіт бійців АТО, які пройшли психологічну реабілітацію у проекті Ковельського центру допомоги "Зігрій ДУШУ", - йдеться у повідомленні.

"Є 3 роботи хлопців, які особисто стали мені дорогими. Справжні Герої, справжні чоловіки... За такими - майбутнє нашої Украіни. Це - Віталій Михалевич(провів в полоні 7 місяців), Олег Худинець (важко поранений військовий) Руслан Кашаюк, поранений поет-айдарівець). До реабілітації хлопці не тримали в руках пензля. Гляньте, які перетворення змогла зробити з ними арт-терапевт Тетяна Мялковська! Які роботи... і зігріті душі", - додає волонтер.





Нагадаємо, лучани, які повернулись з зони АТО оздоровились у санаторії "Пролісок". Такий відпочинок та лікування організував Ковельський центр допомоги бійцям 51 ОМБР у рамках проекту «Зігрій душу». Втілити проект в життя допоміг Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Під час реабілітації з бійцями займаються і психологи, і арт-терапевти, і духовні наставники. Саме у рамках такого проекту хлопці малюють чудові картини, які згодом представили у Варшаві. Відтак, сьогодні подібна експозиція стартує у Брусселі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нововолинянин Показати IP 23 Травня 2015 13:29
Мо-ло-дці!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus