USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Будапешті планують сепаратистську акцію щодо України

12 Жовтня 2017 07:40
МЗС Угорщини заявило українському посольству, що планує акцію "Самовизначення для Закарпаття".

Про сепаратистську акцію, яку хоче провести на Закарпатті Будапешт, повідомив міністр закордонних справ Павло Клімкін на своїй сторінці у Twitter.

"Угорське МЗС повідомило нашому Посольству про акцію 13.10 під гаслом "Самовизначення для Закарпаття". Це що, Будапешт підтримує сепаратизм?" – написав Клімкін.

Він зазначив, що українське МЗС негайно відправило ноту протесту з вимогою заборонити провокацію.

"Така акція планується у Будапешті, і її організатор – угорська праворадикальна партія "Йоббік", яка є в опозиції в Угорщині. Акцію імовірно готують напередодні обговорення освітнього закону в ПАРЄ. Значимість цієї акції трішки перебільшена", – заявив у коментарі для 5.UA директор департаменту інформаційної діяльності Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

За його словами, праворадикали Угорщини створюють штучний шум, щоб привернути до себе увагу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ВВ Показати IP 12 Жовтня 2017 09:38
Як на мене це вторгнення в незалежну країну, і потрібно застосовувати рішучі дії, підключати військових і не допускати такого цирку як ми маємо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus