USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Данії затонула найбільша приватна субмарина у світі

11 Серпня 2017 16:52
Підводний човен "Наутілус" зник ще вчора ввечері, 10 серпня. Сьогодні ж військово-морські сили Данії повідомили, що знайшли судно.

Воно дрейфувало на півдні Копенгагена, повідомляє канал 24 з посиланням на The Associated Press.

На борту перебував власник і розробник субмарини Пітер Медсен. Його вдалось врятувати. Проте на судні можуть перебувати ще до восьми осіб.

Офіційної версії, чому субмарина затонула, наразі немає. Та Медсен зазначив, що "незначна проблема з бластною цистерною перетворилася на головне питання" у справі затонулого судна.

Зазначимо, що "Наутілус" – це найбільший приватний підводний човен у світі. Його водотоннажність складає 32 тонни. Довжина субмарини – близько 18 метрів, а ширина – 2 метра.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus