USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Донецьку сепаратисти захопили прокуратуру і вивісили російський прапор

16 Березня 2014 15:55
Після завершення проросійського мітингу в Донецьку близько тисячі проросійських активістів пішли на штурм обласного управління прокуратури. Як повідомляє видання "Новости Донбасса", вони зібралися на пікет з вимогою негайно звільнити самопроголошеного губернатора області Павла Губарєва, пише ТСН.

Мітингувальники зняли державний прапор біля будівлі Апеляційного суду Донецької області, що знаходиться біля будівлі прокуратури. Також протестувальники вимагали повернути на посаду начальника міліції області Романа Романова.

Спроба прориву в будівлю відомства сталася після того, як до мітингувальників вийшов прокурор Донецької області Микола Франтовський.
Video streaming by Ustream


"Я донецькому народу присягаю. Я всі ваші вимоги виконаю", - сказав він і запросив в будівлю на переговори 10 осіб. Після цього натовп спробував увірватися в прокуратуру - зав'язалася бійка з міліцією.

Сутички були зупинені організаторами пікету. Вони закликали протестувальників не бити міліцію, а зробити коридор для того, щоб в прокуратуру змогли пройти представники активістів і журналісти виключно російських ЗМІ.

Однак через 10 хвилин штурм відновився. Протестувальники розбили скло в дверях прокуратури. Кілька з них проникли в будівлю. Міліція розступилася і не перешкоджала їм. З дверей повалив дим, ніби хтось підпалив димову шашку. Над будівлею встановили прапор Російської Федерації.

Мітингувальники спокійно ходять по будівлі, їм ніхто не заважає. Вони оточують будівлю і виламують ворота.
Video streaming by Ustream
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 16 Березня 2014 17:43
Російські націоналісти запозичили прийоми захвату державних приміщень майданівцями
Я Показати IP 16 Березня 2014 18:19
Молодці невже тільки фашистам сволотам данильчукам захоплювати бити і ломати!!!!
Igorock Показати IP 16 Березня 2014 18:25
То тітушки, то сепаратисти, то чебурашки і коли вже наш СМРАД зрозуміє що в Україні є лише справжні патріоти словяни, на противагу євроамериканським запроданцям.
))))))))) до Igorock Показати IP 17 Березня 2014 03:45
А вони розуміють - тому і бояться
Партія 5-10 Показати IP 16 Березня 2014 22:43
І не потрібен Турчинов, який хоче продоажувати робити гроші з газом, як Тимошенко. Простий вихід і нема війни: http://www.youtube.com/channel/UC7IkW1jdMEZNIILyf0DncAw

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus