USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У ДТП біля Луцька постраждало п'ятеро пішоходів, серед них - діти

10 Серпня 2015 11:50
На Волині водій скоїв наїзд на п'ятьох пішоходів. Автопригода трапилася вчора у селі Радомишль Луцького району. Усі потерпілі отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України у Волинській області.

Близько 18-ї години 37-річний водій автомобіля «ЗАЗ-968», житель села Липини Луцького району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв наїзд на п’ятьох пішоходів.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пішоходів, 1966 та 1968 років народження, із тілесними ушкодженнями госпіталізовали в Луцьку міську клінічну лікарню. Постраждалого 5-річного хлопчика доставили у Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання. Двоє інших потерпілих, 2004 та 2008 років народження, отримали незначні травми, а відтак їх не госпіталізовували.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus