USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Ківерцях на весіллі отруїлися гості, серед них – 7 дітей

16 Серпня 2017 09:47
Після святкування весілля 13 серпня у кафе «Гопачок», що у Ківерцях, 26 людей із сиптомами отруєння потрапили до лікарні. Попередній діагноз усіх – харчова токсикоінфекція, сальмонельоз.

Про це повідомили у Волинському обласному лабораторному центрі МОЗ.

Людей госпіталізували у Волинську обласну інфекційну лікарню та інфекційне відділення Ківерцівської центральної райлікарні. Серед постраждалих – семеро дітей.

Наразі стан 11 хворих, зокрема і 1 дитини, важкий. Стан 12 хворих, серед яких 4 дітей, – середньої важкості, у трьох хворих, зокрема у 2 дітей, захворювання протікає у легкій формі.

З метою встановлення причин виникнення спалаху та його ліквідації обласний лабораторний центр проводить комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху.

У домашніх осередках та на об’єкті спалаху провели заключну дезінфекцію, відібрали для лабораторного дослідження проби готових страв, питну воду, гігієнічні змиви. Провели бактеріологічне обстеження працівників кафе, встановили медичний нагляд за вогнищами захворювань.

Про факт епідемічного ускладнення повідомили Міністерство охорони здоров’я України, голову обласної державної адміністрації, управління охорони здоров’я облдержадміністрації, управління ДСНС у Волинській області.

Епідеміологічне розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus