USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вдруге у «Садибі на джерелах» отруїлися люди: у лікарні – 10 осіб

8 Серпня 2018 14:37
Після святкування весілля, яке відбулося 5 серпня у готельно-ресторанному комплексі «Садиба на Джерелах» Ківерцівського району, 15 людей звернулися до медиків зі скаргами на отруєння.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у Волинському лабораторному центрі МОЗ України.

Зі скаргами на самопочуття люди почали звертатися до медиків ввечері 7 серпня. Загалом захворіли 15 осіб, 10 – госпіталізовані, 5 лікуються стаціонарно.

Як зазначили у Волинському лабораторному центрі, наразі проводиться розслідування.

Нагадаємо, це вже не перший випадок отруєння людей на весіллі у цьому ресторані. Так, 28 липня близько 30 запрошених на святкування людей отримали різного ступеня отруєння. Частину з них госпіталізували в інфекційну лікарню в Луцьку. У кількох із весілян уже офіційно підтвердили діагноз – сальмонельоз. Серед гостей, які отруїлися, – сім громадян Швеції. Досі ще шестеро людей, серед яких дитина, залишають на лікуванні у медзакладі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
1 Показати IP 8 Серпня 2018 14:42
Або хтось з персоналу прихований носій хвороби, або цілеспрямована диверсія.
Микола Показати IP 8 Серпня 2018 15:00
Скоріш за все персонал. Це не стратегічний обєкт , щоб робити диверсії. Але ж вроді їх після першого разу санстанція закрила?. Чи їм закони не писані і на людей на......... ?
123 до Микола Показати IP 8 Серпня 2018 15:27
Об'єкт то не стратегічний, але є ще поняття конкуренції. Можливо у бізнесі, а можливо і у політиці
цвай Показати IP 8 Серпня 2018 15:04
То сговор протів діпутата.бактерії кидають.ще до курей дойде.спасьом человєка.а давайте підтримаєм то кафє.всі завтра закажем курачку!
Лучанин до цвай Показати IP 8 Серпня 2018 16:32
Може давай без заказів? Просто з тої забігалівки (а виходить що то саме вона, а ніякий не ресторан) вивести всіх людей і спалити її к х**м? Ще і землю переорати поверху, для надьожності.
ВАСЯ Показати IP 8 Серпня 2018 15:27
круто! це лице нинишньої держпродслужби, поліції.......продажність!
Вася Показати IP 8 Серпня 2018 15:44
ВСЕ ЗАПЛАЧЕНО І ВСЕ РІШАЄТЬСЯ. І ДУМАЄТЕ ПІСЛЯ ЦЬОГО ЗАКРИЮТЬ ? АГА ХОЧ БИ НЕ ЧАСОМ! ЗНОВУ ЗНАЙДЦТЬ ПРИЧИНУ ЩО ХТОСЬ ЩОСЬ ПРИНІС З СОБОЮ АБО ЩО З ПІД-СТОЛА СВОЄ ЇЛИ І ПОТРУЇЛИСЬ. АЛЕ! В ТАКУ ЖАРУ САМІ ПОВИННІ ЛЮДИ РОЗУМІТИ ЩО ВСЕ ДУЖЕ ШВИДКО ПСУЄТЬСЯ! НУ І НА ОСТАНОК ЇСТИ ТРЕБА МЕНШЕ І ВСЕ БУДЕ ГАРАЗД! ДАВАЙТЕ БУДЕМО ЗДОРОВИМИ І БЕЗПЕЧНИМИ В ТИХ РЕСТОРАНАХ КАФЕ Т.Д.! !!!
лєна Показати IP 8 Серпня 2018 15:48
Ще з минулого разу люди у лікарні, а нові знову на ті ж граблі. Треба ж обережно в жарку погоду споживати будь-яку їжу, більше пити води! І чим вже на цей раз потруїлись? знову олів"є замовили на весілля, щоб гості були ситі? А такий заклад потрібно було б на літо хоча б закривати якщо там таке відбувається отруєння. Може все що недоїдають на протязі тижня готують з тих продуктів на весілля? Фреймут туди б послати , але що ж з неї візьмеш, якщо це тільки ШОУ ні один заклад ще не закрився а власники таких ресторанів і далі зажираються.
sms Показати IP 8 Серпня 2018 16:28
На офіційному сайті ДПСС у Волинській області нема жодної інформації про ці випадки, і що зроблено працівниками щодо припинення виникнення випадків захворювань. Установа повинна відпрацьовувати кошти платників податків.
Євробидло Показати IP 8 Серпня 2018 16:38
Та ну шо ви пишете їсти менше, літо жара.... а в інших закладах не жара? а в інших закладах не літо? і ніхто не трується. Інше питання, що принцип роботи харчових закладів в Україні - закупити за найнижчою ціною (що не завжди буде якісним продуктом) - і продати з тройною накруткою. КРапка. Висновки робіть самі.
******* Показати IP 8 Серпня 2018 21:14
Щось це дуже підозріло,в ресторані як повідомляли сан служби було проведено ряд дезинфікуючих робіт,і тут знову масове отруєння,щось тут не чисто,тим паче мені здається що ресторан був дуже обережним до підготовки на наступне весілля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus