USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У ківерцівському парку висадили дерева

23 Квітня 2018 21:45
У суботу, 21 квітня, з ініціативи Ківерцівської районної організації політичної партії «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» та підтримки міської влади відбулася акція «День довкілля». Активні жителі міста разом із представниками міської та районної влади висадили понад 50 саджанців дерев, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

Ківерцівський міський парк був закладений в 30-х рр. ХХ століття з ініціативи залізничників на основі дубового лісу, що оточував залізничну станцію Ківерці. Більшості дерев, які зараз ростуть у міському парку понад 80 років, частина із них має уражені захворюваннями стовбури та сухе гілля. Тепер на території міського парку ростимуть саджанці червоного дуба, а на меморіалі слави – туї.

«Ми, депутати-укропівці, радо долучилися до цієї акції, адже надаємо їй і певне символічне значення – із оновленням парку, зародженням молодих і дужих дерев має прийти і оновлення цілого міста, а згодом і нашої країни, адже все починається із таких, здавалося б, дрібних речей», - зазначив депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Олександ Омельчук.

До висадки молодих дерев також долучилися депутати Волинської обласної ради від УКРОПу Людмила Тимощук та Володимир Кучер, помічники народного депутата України Ірини Констанкевич Лариса Понєдєльник та Олександр Мельничук, голова районної ради Василь Хмілевський та очільник міста Володимир Жгутов.

«Я переконана, що всі, хто сьогодні долучився до Всеукраїнської акції «День довкілля» і висадив бодай би одне деревце зробили надзвичайно благородну справу. Я сподіваюся, що практика висадки дерев стане традиційною для ківерчан, адже закладаючи парки, висаджуючи молоді дерева ми вносимо інвестицію у здорове та щасливе майбутнє міста», - зазначила депутат облради від УКРОПу Людмила Тимощук.

Міський голова Володимир Жгутов підтримав депутатку та висловив сподівання, що така акція стане традиційною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus