USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Більше 2000 жителів Ківерцівського району просять відремонтувати дороги

19 Травня 2016 14:11
Через незадовільний стан доріг автомобілі виходять з ладу, а швидка не може вчасно прибути на виклик.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради 19 травня.

Із запитом до голови облдержадміністрації звернувся член фракції «УКРОП» Олександр Омельчук. З його слів, до депутата звернулися 2163 мешканці Ківерцівського району, зокрема Суської, Сокиричівської, Дубищенської, Жидичинської, Карпилівської, Покащівської, Борохівської та Прилуцької сільських рад з проханням посприяти в проведенні капітального ремонту низки автошляхів.



Олександр Омельчук

Йдеться про ділянку дороги сполученням Ківерці-Заброди-Бодячів-Конопелька-Звози-Суськ-Словатичі; ділянку дороги з села Липляни до автомобільної дороги сполученням Луцьк-Жидичин; ділянку дороги село Ромашківка – село Башлики-село Карпилівка – селище Цумань; ділянку дороги село Покащів- село Одеради-село Хром`яків. Також просили відремонтувати дорогу обласного значення сполученням місто Ківерці – село Сапогів – село Прилуцьке (вулиці Радянська, вулиця Ківерцівська, вулиця Богуна)-місто Луцьк та завершити будівництво дороги по вулиці Луцькій села Борохів.

Мешканці вказаних сільських рад Ківерцівського району Волинської області нарікають, що через відсутність якісної дороги пожежна та швидка допомога не може вчасно прибути на виклик, аварійний стан доріг призводить до виникнення аварійних, небезпечних ситуацій під час руху автомобільного транспорту.

Перевізники нарікають на незадовільний стан доріг, так як транспортні засоби дуже часто виходять з ладу та в зв’язку з цим потребують капіталовкладень на їх ремонт. Крім того, водії не встигають за графіком свого руху. Постачальники продовольчих товарів також вкрай не задоволені станом вищезазначених доріг через зниження торгівельної рентабельності таких поставок.

Отже, депутат просив надати інформацію щодо стану цих доріг, про те, коли проводилися роботи і за яку суму та чи включено зазначені ділянки доріг до обласного переліку об`єктів з будівництва, реконструкції, ремонту та утриманню доріг місцевого значення та комунальної власності, виконання яких планується здійснити у 2016-2017 роках за рахунок співфінансування з обласного та місцевих бюджетів.

Також він просив виділити з обласного бюджету 1,5 мільйона гривень, передбачених Волинською обласною державною адміністрацією на реконструкцію вулиці Радянської села Прилуцьке шляхом співфінансування, оскільки вона включена у перелік по будівництву, реконструкції, ремонту та утриманню доріг місцевого значення та комунальної власності.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ківерчанин Показати IP 19 Травня 2016 23:03
Нарешті підняли це питання!!!! А всі перелічені дороги, це не дороги-це напрямки, просто знущання! Хоч би по-троху почали робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus