USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Княгининку облаштують футбольне поле

22 Лютого 2018 18:23
Будівництво міні-футбольного поля, а також майданчиків для занять спортом заплановано провести в селі Княгининок Луцького району. Вартість облаштування об’єктів оцінюють у 7,972 мільйона гривень.

Пошук виконавця робіт здійснюють через електронну систему відкритих торгів. Аукціон, на якому визначать переможця, своєю чергою, має відбутися вже 23 лютого.

Так, у проект будівництва, що розпочнеться на вулиці Поліській, 90, входять спорудження міні-футбольного поля зі штучною травою, комбінованого майданчика для гри у баскетбол та волейбол і майданчика з тренажерами з поліуретановим покриттям, укладання кругової бігової доріжки, завдовжки 250 м і завширшки 3 м, прямої бігової доріжки, завдовжки 100 м і завширшки 4 м, облаштування смуги перешкод, місця для стрибків у довжину і потрійного стрибка, а також парковки для велосипедів на 6 місць. Для міні-футбольного поля та спортивних майданчиків передбачено освітлення та благоустрій прилеглої території, зокрема встановлення зовнішньої огорожі.

Окрім того, підрядник зобов’язаний гарантувати належну експлуатацію міні-футбольного поля та майданчиків протягом 10 років.

За своєчасного фінансування облаштування поля та майданчиків мають закінчити до 31 грудня 2018 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus