USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Княгининку облаштують новий дитячий спортивний майданчик

2 Вересня 2020 22:28
До кінця року в Княгининку Луцького району Волинської області збудують новий дитячий спортивний майданчик.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосило комунальне підприємство «Виробниче управління житлово-комунального господарства села Княгининок». Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 вересня.

Очікувана вартість будівництва дитячого спортивного майданчика становить 699 346 гривень.

Будівництво заплановане на ділянці під кадастровим номером 0722883700:01:001:6767.

Йдеться про спорудження майданчика з улаштуванням покриття з бруківки, посівом газону, встановленням металевої огорожі з сітчастих панелей, монтажем стійок для волейбольної сітки та опорних конструкцій.

Окрім того, заплановано придбати устаткування, меблі та інвентар, які встановлять на майбутньому майданчику, зокрема велотренажер, повітряний ходок, тренажер для преса, ричажну тягу, подвійну гойдалку на ланцюгах, гірку, карусель, гімнастичний комплекс, балансир, лавки, урни, шведську стінку, турніки, пісочницю, будинок-альтанку.
Усі роботи з облаштування майданчика повинні завершитися до 31 грудня поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus