USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Колках поховали комбата, який загинув на Донеччині

28 Травня 2014 18:42
У Колках Маневицького району поховали командира батальйону Леоніда Полінкевича, який загинув під Волновахою на Донеччині.

Попрощатися з героєм прийшло все селище, - про це розповіла однокласниця загиблого Надія Колядич, - пише ВолиньPost.

«Прощалися з ним, перш за все, як з дуже хорошою людиною, а вже потім – з воїном, Героєм», - зазначила вона.

Зі слів Надії Колядич, багато хто з колківчан очікував, що будуть ховати Полінкевича на почесному місці: в центрі селища чи на урочищі Рудня, що біля Колок. «Ховали на загальному кладовищі, як всіх…», - додала вона.

«Коли прощались біля його будинку, директор школи Віталій Котиленець, не стримуючи сліз, сказав дуже зворушливі слова про нього і нічого з перебільшенням. Директор зауважив, що Льоня був йому як рідна дитина», - розповіла Надія Колядич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 49
люди Показати IP 28 Травня 2014 19:06
Земля йому пухом!!!
Дмитрий. Показати IP 28 Травня 2014 19:18
Будет еще много гробов.Забирайте детей пока они живы.
ідітипєха до Дмитрий. Показати IP 28 Травня 2014 22:12
забирай скотина російські війська (які якби в Україну не заходили) і тоді наші діти не будуть гинути.
ПЕТРО КАЛОРІЯ до Дмитрий. Показати IP 29 Травня 2014 11:30
З Україну будуть гинути її сини топоки існує її ворог.
Сусіди Показати IP 28 Травня 2014 19:22
Співчуваємо рідним... Пам'ятаємо, любимо, сумуємо....Вічна пам'ять і слава герою!!!
Луганск Показати IP 28 Травня 2014 19:30
Погибают лучшие люди, погибают случайные. И даже не у самых достойных жизнь отобрать имеет право только тот, о ком нельзя вспоминать всуе. Кто из-за дурных амбиций отбирает жизнь у этих ребят, кто делает сиротами их детей?
Валентина Показати IP 28 Травня 2014 21:08
Я родилась в Донбассе, живу в Крыму. Мой родной язык - русский. Но я не хочу заставлять вас и ваших детей говорить на русском языке, мои дети не пошли к вам устанавливать у вас наши порядки. Мне жаль вашего сына. Мне жаль, что гибнут мирные люди Донбасса. Нас, граждан Украины, столкнули лбами, бросили на уничтожение друг друга. Может ли между нами быть теперь братство - вы хороните своих детей, а мы - своих. Пусть каждый из нас живет в своем доме, по своим порядкам. Нам нечего делить. Заберите своих детей и мужей домой. Любите, рожайте детей. И знайте, что ваших детей и мужей в Донбассе расстреляли украинские же военные за то, что не стали стрелять в мирных граждан. А теперь врут и выкручиваются. Скоро наступит время, когда эта страшная правда откроется. Только много крови еще прольется, потому что жители Донбасса не отдадут свою землю. Также и вы бы свою никому не отдали. Кому нужны смерти украинцев? Донбассу не нужны смерти волынян. А вам наши нужны? Наши смерти сделают вас счастливыми? Желаем вам мира на ВАШЕЙ земле.
ну ти і хвора до Валентина Показати IP 28 Травня 2014 22:47
я не знаю звідки ця дурість на рахунок російської мови, але за власним досвідом скажу - набагато легше порозумітісь російською мовою в Львові ніж українською в Криму.
Дончанин до ну ти і хвора Показати IP 28 Травня 2014 23:00
Сколько победителей всеукраинских школьных олимпиад по украинскому языку и литературе являлись крымчанами? Не знаешь? Поройся, удивишься! Это первое, а второе Крым стал украинским только в 1954 году, и до получения Украиной независимости разницы на каком языке разговаривать русском либо украинском не было. Правда был один нюанс, заключающийся в следующем: ученику русскоязычной школы было гораздо легче поступить в ЛЮБОЙ вуз страны, чем ученику украиноязычной школы. Причем это касалось не только украинцев, но и грузин, латышей, ...
ну ти і хвора до Дончанин Показати IP 28 Травня 2014 23:28
рийся ти - тобі звичніше. На даний час в твоїй Раші, згідно результатів ЗНО, найкраще російську мову знають в Чечні та Дагестані (це на рахунок шкільних олімпіад). На рахунок учнів російськомовних шкіл - згідний - просто таким чином радянська влада заставляла інші національності забувати своє коріння. А на рахунок приналежності Криму - то почитай (не порийся - бо результату не буде) історію - і подумай звідки взагалі взялась Росія, коли і що їй належало (особливо Єрмака згадай з народами Сибіру, які ну просто виражені славяни).
Дончанин до ну ти і хвора Показати IP 29 Травня 2014 00:50
А какое слово ты от них слышишь чаще: русский либо россиянин?
Махно до ну ти і хвора Показати IP 28 Травня 2014 23:22
Не подобається в Україні? То отримуй російську чечню! Тобі хто дав право державу різати? Якщо я завтра схочу в США жити то що я маю оголосити незалежність своєї вулиці ? Є держави набагато гірші ніж Україна, але нікому в голову не приходить навіть на думку їх ділити чи приєднувати до інших багатіших. Чемодан-вокзал -росія!
ну ти і хвора до Махно Показати IP 28 Травня 2014 23:35
ти взагалі читав, про що я писав? а якщо читав то подумав? таке враження, що ні? Де там хоч слово про те, що мені не подобається в Україні, де там хоч слово про те, що необхідно відділятись? Дурість якась.
до до Валентина Показати IP 28 Травня 2014 22:53
нічого, ще прийде час, і ви поплачите так як ми сьогодні за нашими дітьми! ховайтесь! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!
Андрій76 до Валентина Показати IP 29 Травня 2014 00:56
Уважаемая Валентина,не ваши ли сыны пришли на блокпост к нашим ребятам взять интервью,а через несколько часов увидев,что это легкая добыча,расстреляли их в упор,без необходимой амуниции и бронежилетов?..
Оксана до Валентина Показати IP 29 Травня 2014 10:35
Такої дурні я ще не читала! Аж "серце кров"ю обливається"!!! До чого тут мова, вас налаштовують на це і придумують причини, ми всі живемо в Україні, ми українці, державна мова - українська, а розмовляйте собі на здоров"я будь-якою мовою, хоч китайською! Справа в тому, що наших хлопців кидають туди захищати вас, захищати Схід, захищати Україну, її кордони і неподільність! Думаєте, ми хочемо, щоб там люди гинули, але ж Росія не дає нам вибору, ми захищаємось від нападників, від окупантів! Вам не кажуть правди, телебачення у вас також не показує правди! Правда не в тому, що брат йде проти брата, а в тому що на нас нападають і влаштовують провокації нападники з чужої країни! МИ - ЄДИНІ!
Анонім до Валентина Показати IP 29 Травня 2014 11:27
"........Но я не хочу заставлять вас и ваших детей говорить на русском языке, мои дети не пошли к вам устанавливать у вас наши порядки."...... . Скільки у Криму руських таукраїнців, а скільки шкіл всього і скільки українських? Скільки в РФії українців і скільки українських шкіл? Шовіністи люди енергійні, кровожадні...
Юля Показати IP 28 Травня 2014 21:18
НЕГАЙНО РОСіЙСЬКУ МОВУ ДРУГОЮ ДЕРЖАВНОЮ ...
769 до Юля Показати IP 28 Травня 2014 21:58
Несколько сот обкурених бандитов не поставят на колени всю Украину. О чем вы вообще говорите. Если одна страна, то порядки одиниковые везде. Никогда не думала, нет просто не хотела верить, что в стране столько криминалитета. Среди вас вообще есть нормальные? Пейте святую воду, может Бог вас и вразумит.
Волинянка до Валенти до Юля Показати IP 28 Травня 2014 22:24
От ви живете собі в Криму, і щастя вам там! А ми, українці, до вас ні ногою, поки Крим окупований "братньою" Росією!!! А якщо ви українка, то дивіться, будь ласка, українські телеканали, а не заангажовані путінською брехнею російські!! В інтернеті є відео, де чітко зафіксовано, хто напередодні приходив до хлопців і що вони їм казали, одного з них, місцевого сепаратиста- наркоторговця вдалося ідентифікувати. Так що не треба нам розказувати російську брехню про те хто їх розстріляв, бо їх розстріляли терористи. А поїхали хлопці, бо наказ їм був відданий, а вони військові, і розпорядження мусять виконати. І захищали вони землю українську від агресора путіна, бо хочуть, щоб їхні діти жили в єдиній вільній європейській Україні, а не окупованій путіним Новоросії. І ніхто нас, українців, лобами не зіштовхував, немає в нас громадянської війни, як цього дуже хоче путін, є кучка маргіналів, які продалися за гроші, і за підтримки агресора тероризують і вбивають мирне населення, в тому числі, і наших військових. Але є на Донбасі і національно свідомі люди, які бажають жити в єдиній Україні. Подумайте самі, без російського ТБ, чи можуть мирні активісти з ДНР ходити з автоматами, кулеметами, гранатометами і зенітно-ракетними установками, і саме головне, де вони це все взяли, комі потрібна така ситуація на Донбасі! Нам, українцям, вона не потрібна!!! Кому мешканці Донбасу не віддадуть свою землю? Україні??? А віддадуть кому??? Росії???? У тому є ваша проблема, поки ви будете дивитися російські телеканали, доти не з'явиться в вашій голові національна свідомість, що ви УКРАЇНКА, і Україна в нас одна єдина, і землю українську ми повинні захищати і ЛЮБИТИ!! І розмовляйте собі російською, хоч китайською, аби ми розуміли один одного!! Смерті не потрібні ні волинянам, ні дончанам, ні кримчанам...нікому!!! Давайте жити дружно і любити свою землю, а не ділити її на "ВАШЕЙ" і нашей!!!! А героям нашим вічна слава і пам'ять!!! Вся Волинь плаче за загинувшими!!! Вони цвіт нашого народу!!!
бред до Юля Показати IP 28 Травня 2014 22:55
це всерівно, що під час 2 світової ввести другою державною - німецьку.
Дончанин до бред Показати IP 28 Травня 2014 23:02
Извини, но ты не понял ерничания чистой воды.
бред до Дончанин Показати IP 28 Травня 2014 23:39
ну куди ж нам сірим та убогим, це тільки вам, вищій расі - РАССЕЯНАМ!!! (ще трішечки залишилось до арійців).
Дончанин до бред Показати IP 28 Травня 2014 23:57
Ну и чмо же ты, без обид! Я украинец по обоим ветвям. Причем отец родом с Киевщины. Но самое любопытное заключается в том, что по обоим ветвям имеются родственники в России моего поколения, родившиеся на Украине. PS. Сейчас в Крыму ТРИ государственных языка: русский, украинский и татарский.
бред до Дончанин Показати IP 29 Травня 2014 00:36
Ти як твій Путлер - набір слів, тільки аби що квакнути. До чого тут Крим з його державними мовами, я що щось проти казав?, до чого те, що ти десь там по "ветвям" українець? ГРОМАДЯНИНОМ УКРАЇНИ потрібно буди в душі, а не по "ВЕТВЯМ". "Ветви" не винні, що у них такий пеньок виріс, без образ.
Дончанин до бред Показати IP 29 Травня 2014 00:39
Я УКРАИНЕЦ. Следовательно, НИКОГДА не стану фашистом!
Андрій76 до Дончанин Показати IP 29 Травня 2014 01:25
Я "дико извиняюсь",но судя по твоим рассуждениям ты не украинец,а просто "заблудшая овца"путинской пропаганды.По твоему анексия Крыма и несоблюдение Будапештского меморандума 1994-го года являеться поводом Кремлю диктовать нам,ИСТИННЫМ УКРАИНЦАМ,свои условия?..По этой же логике и сценарию китайцы могут заявить свои права на Дальний Восток,исконно китайские земли,а испанцы Каталонии отделиться от Испаниии..,так что-ли?..
Луганск до бред Показати IP 29 Травня 2014 07:10
Взагалі-то ми всі двомовні, прямо поліглоти... І справа не в приданні статусу другої державної, а в агресивному ігноруванні офіційнім Києвом цього та інших "донбаських" питань. Друге - нам відмовили, в тому числі і Ви саме зараз відмовляєте, в праві називатись українцями - ми для вас даунбаси, ватники, колорди і тому подібне. Тож і маєте адекватну відповідь по всіх фронтах. Що стосується ==ГРОМАДЯНИНОМ УКРАЇНИ потрібно буди в душі==, погодьтесь, що силою зброю цього досягти неможливо. Для нас дійсно дискомфортні, якщо не сказати більше, і герб, і прапор, і державний гімн. Але ще раз погодьтесь - нас ніхто не спитав, яку державну символіку ми, східняки, бажаємо бачити. Невже важко було передбачити тодішнім можновладцям (про сьогоднішніх і мову вести не буду), чим закінчиться нав*язування ідеалів однієї частини населення іншій? От і маємо те, що маємо.
Нема слів до Дончанин Показати IP 29 Травня 2014 09:19
"Три языка..." А один правитель. Багато українців і татар при владі? Подумай.
Нема слів до Дончанин Показати IP 29 Травня 2014 09:19
"Три языка..." А один правитель. Багато українців і татар при владі? Подумай.
Виборець до Юля Показати IP 21 Квітня 2020 10:39
Ніколи.
читач Показати IP 28 Травня 2014 21:39
а може путіна президентом?
Дончанин до читач Показати IP 28 Травня 2014 21:43
Если думаешь, что ты оригинал, то ошибаешься. На официальном сайте США висит инициированный ветеранами ВС США сбор подписей под петицией о присоединении США к России. Объяснение - Это единственный способ получить себе президентом Путина. PS. Это не фейк.
111 до Дончанин Показати IP 28 Травня 2014 22:16
не надо верить всему, что написано в интернете!
Дончанин до 111 Показати IP 28 Травня 2014 22:21
Поройся на соответствующем сайте. Там найдешь не только упомянутую мною петицию, но и петицию о присоединении (точнее говоря, возвращении) Аляски к России.
ти ДАУНчанин до Дончанин Показати IP 28 Травня 2014 23:02
коментар було видалено
Доктор до Дончанин Показати IP 29 Травня 2014 12:59
Больной, ждите.... Мы уже в пути....
Месть Показати IP 28 Травня 2014 21:41
Вот сейчас власть взяли олигархи, Люстрация - это враньё, её небудет. Всех ставят в стойло как рабов.
Скарп Показати IP 28 Травня 2014 21:48
Валентину і Юлю в ігнор. Продажні .......і. ГЕРОІ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!
читач Показати IP 28 Травня 2014 21:56
путин президент ..Америки? Ти.що з дуба впав?
Дончанин до читач Показати IP 29 Травня 2014 00:41
Представь себе ситуацию: На следующих президентских выборах Украины три кандидата: Порошенко, Обама, Меркель и Путин. Кто из них победит?
Дончанин Показати IP 28 Травня 2014 23:08
"Мы против власти олигархов" три месяца твердил майдан! А кто сейчас об этом вспомнит, тот провокатор и москаль!
Луганск до Дончанин Показати IP 29 Травня 2014 07:23
Ну, не совсем так, земляк. Но сейчас идет война (или попытка колонизации востока), а военная логика зависит от обстоятельств. Олигархи сделали правильный для них ход - дали нового врага майдану. Если бы случилось невероятное, и на пару дней исчезли все СМИ - абсолютно все - война закончилась бы мгновенно. Живем в условиях тотального "глейвица" - толку из того, что мы с тобой знаем правду, если сорок миллионов веруют в Тымчука и Ляшко?
лахматий будун Показати IP 29 Травня 2014 08:01
Люди ви геть здоровий глузд втратили??? Ви розумієте про що стаття??? Тут не місце для срачу і двосторонніх образ, нам ніколи не порозумітись поки не навчимося співчувати і любити по-справжньому. Стуліть свої пельки, помовчіть, помоліться... за себе...за Україну...за її героїв...У кожного своя правда...і сила...і воля... Льоня, ти в наших серцях житимеш вічно. Пам'ять про тебе хай живе у віках...
Українка до Дончанин Показати IP 29 Травня 2014 15:57
А ви приїдьте до нас на Західну Україну. Ті, хто хоча б раз бував на Західній Україні, поспілкувався з нашими людьми ніколи такого писати не будуть. Ви поцікавтеся статистикою: скільки тут проживає російськомовних і запитайте у них, як їм тут живеться. Немає значення, якою мовою людина розмовляє, але вона повинна бути ЛЮДИНОЮ! Ці люди, які загинули, були справжніми ЛЮДЬМИ і справжніми УКРАЇНЦЯМИ. Вічна їм пам'ять.
кульчин Показати IP 29 Травня 2014 16:15
І відспівують хлопців у руській церкві і розказують, хто послав... А потім УПЦ МП здають гроші на сепаратистів, щоб знов наших дітей вбивали.
лахматий будун Показати IP 30 Травня 2014 14:22
http://cute-white-lily.livejournal.com

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus