USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У комунальників Луцька відсутня культура спілкування

28 Жовтня 2014 09:44
Мешканці Луцька скаржаться на культуру поведінки працівників сфери надання комунальних послуг.

Про це під час оперативної наради сьогодні, 28 жовтня, повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

З його слів, протягом минулого вікенду до департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» надійшло надзвичайно багато звернень, що стосуються роботи комунальників. Зокрема, щодо розповітрення стояків, без якого неможливе опалення.

Люди скаржаться, мовляв, немає тепла у одній із кімнат, чи у ванній. Але найбільш неприємно вразили часті нарікання та скарги на культуру поведінки працівників жеків. А це, на мою думку, показник безпосередньої роботи керівників ЖКП з своїми працівниками», - зауважив міський очільник.

Він звернувся до начальника департаменту ЖКГ Луцької міської ради Івана Кубіцького, аби той наголосив директорам ЖКП Луцька проводити «виховну роботу» із підлеглими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лена тррикаш Показати IP 28 Жовтня 2014 09:55
ужас
МВ Показати IP 28 Жовтня 2014 09:59
Культура поведінки..... болюча тема... нашого суспільства, починаючи з невдоволеної дівчини на касі супермаркету... яка кидає все що можна... і закінчуючи.... в маршрутці : коли робиш зауваження водію, щоб він зробив тихіше музику в авто,... як якась баба, інакше її не назвеш, на захист каже: не чіпайте водія.... він за кермом !!! дід Ленін казав: ВЧИТИСЬ ВЧИТИСЬ І ВЧИТИСЬ)))) у кожних школах червоними буквами було написано.. Ніхто крім нас самих не підніме культуру нашого народу і нашої держави, коли поряд буде розвиватися хамство, невігластво, матюки, та повна безвідповідальність за скоєне, сказане та зроблене((((
Правдива баба. до МВ Показати IP 28 Жовтня 2014 10:02
А під час руху забороняється відволікати водія.І баба права на всі 100
Анонім до Правдива баба. Показати IP 28 Жовтня 2014 10:04
а слухати Владімірский централ на 100 Дц можна під час руху можна??
Глуха баба до Анонім Показати IP 28 Жовтня 2014 10:18
Звичайно що не можна.Можна пісню про москаля слухати на всі 100 дБ,і навіть водія не злякає те,що ви прийшли з фонометром.
Етичний кодекс санте Показати IP 28 Жовтня 2014 10:00
А де тут громадські активісти???Чому б не запровадити етичний кодекс сантехніка???
лучанка Показати IP 28 Жовтня 2014 10:49
Якої ви культури хочете.Кожного місяця платимо по 160 грн на ЖЕК.За що питається? Вони не роблять нічого. Все потрібно вибивати з них силою.Яка культура,якщо там одні алкаші.Зарплата мінімальна,який дурак, чи нормальний спеціаліст туди піде працювати.Той беруть всяку непотріб. А там дурак і працювати не може,бо потрібно щось знати,розбиратися у сантехніці.Туди наші грамотні, високоплачувані комп"ютерщики не підуть,бо вони не бум-бум. І ніхто професії слюсаря не поважає і не уважає,бо всі думають там і дурак може працювати.Ото хай ідуть і працюють всі грамотні з вищими освітами.Хай сидять без тепла,тоді начнуть поважати спеціалістів.
Лучанам Показати IP 28 Жовтня 2014 10:53
Перш ніж звинувачувати простих працівників ЖКГ, потрібно розібратись із їхніми керівниками на місцях, а там із їхнім головним очільником....Люди кожно місяця платять на потреби власних будинків та підїздів, а ці гроші ідуть не зрозуміло куди.......Добитись чогось у ЖКГ просто не можливо....тому, що їхні керівники не збираються робити щось простим людям, а тільки собі.....У людей тече дах, проривають труби теплопостачання інше.....а ЖКГ до цього не має діла...Вони навіть на виклик приїжають через 40-50 хвилин, коли вже вода з верхніх поверхів потрапляє до першого поверху...От так вони праюють.....щей гроші за це отримують.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus