USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі будують гаражі поблизу кладовища

30 Липня 2016 15:29
В районі вулиці 40 років Перемоги у Ковелі, впритул до старого, давно недіючого кладовища, екскаватор риє глибокий та широкий рів. Хтось з місцевих мешканців викликав наряд поліції, аби правоохоронці перевірили наявність дозволу на проведення тут земляних робіт, - повідомляє Kowel.com.ua.

Виявилося, що ця земельна ділянка відведена обслуговуючому гаражно-будівельному кооперативу «Мотор-Ковель» для спорудження гаражів. Проект землеустрою розроблявся товариством з обмеженою відповідальністю «Олді» ще в 2014 році, детальний план території розміщення індивідуальних гаражів і відкритої стоянки для автомобілів – «Ковелькомунпроектом».

У березні 2014 року цей план неабияк розбурхав місцеву громаду, коли Ковельська міська рада оприлюднила його на своєму офіційному сайті, ініціювавши, таким чином, початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості. Чимало людей були проти того, що до кладовища «підселять» гаражний масив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джек Показати IP 31 Липня 2016 09:53
Мертвим не по***г шо біля них будуть гаражі?Людям не нравиться тупо все шо не робиться вокруг.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus