USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі депутати не заборонили салюти, але звернулися до людей

31 Грудня 2015 09:00
У багатьох містах депутати прийняли рішення про заборону використання та реалізації феєрверків та різних піротехнічних виробів. Ковельські депутати напередодні новорічних свят не ухвалили такого рішення, однак, звернулися до мешканців міста залізницників з проханням - замість витрат коштів на салюти, передати їх на потреби бійців. Про це інформує Ковель. ком.

«У нас теж була така ідея – прийняти Ковелі, але, робити це під час сесій виходить дуже пізно – перед самим Новим роком. І хто вже хотів, той феєрверки уже закупив, так само і продавці вже купили собі товар. Коли б ми це прийняли рішення, то воно могло просто не виконатися», – пояснила Віра Федосюк.

«Тому в мене якби прохання до керівників і власниів підприємств, підприємців. Зараз проводять громадські організації акції, зокрема, людей закликають, щоб кошти, які витрачаються на феєрверки, витратили на потреби бійців у зоні АТО.

Зараз, думаю, неетично було би в нас запускати феєрверки і салюти. Тому прошу всіх активно долучитися до такої акції», – закликала міських депутатів Віра Федосюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus