USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У річці Турії загинула риба

17 Серпня 2015 11:28
Масове скупчення мертвої риби спостерігається в місцях високої рослинності в районі міського пляжу річки Турії. Про це інформує Про Ковель.

Як не дивно, але вже традиційно приблизно цієї пори в річці спостерігається загибель риби. Під пекучим сонцем вона гниє, розкладається, що створює доволі неприємний запах навкруги. А поряд купаються дорослі і діти.

Вже кілька тижнів як на Волині стоїть просто африканська спека, непритаманна цій місцевості. Екологи припускають, що саме ця природна аномалія і стала причиною забруднення річки: рівень води в Турії помітно впав, річкові водорослі, які вже рясно вкрили її прибережні зони і навіть з’явилися посеред водойми, теж не витримали високої температури і стали гнити, що, своєю чергою, призвело до різкого пониження рівня кисню у річці. Зі слів інспектора Державної екологічної інспекції у Волинській області Володимира Романовського, говорити, що до масової загибелі риби може бути причетне «Ковельмолоко» не можна, бо підприємство вже певний час не працює. Залишається тільки одне – риба просто задихнулася.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Хрєн собачий Показати IP 17 Серпня 2015 11:32
Позбирати, перемолоти на фарш і ще котлетки можна продавати у ковельських супермаркетах. :)
Василько Показати IP 17 Серпня 2015 11:41
Не думаю, що без досліджень екологам доцільно так впевнено називати причину.
Експерт Показати IP 17 Серпня 2015 11:51
Та вони тільки те і вміють, що жалітися які в них умови погані, грошиків нема. А самі на халяву гульдибанять по області. Де люстрація? Де незаангажовані спеціалісти?
Колишній до Експерт Показати IP 17 Серпня 2015 12:48
Послухайте... Може вже вистачить язиками "ляпати"??? Ви самі щось зробили для того, щоб стало краще? Якого... звинувачувати всіх підряд?
Дівчинка до Колишній Показати IP 17 Серпня 2015 13:07
А наша вже доляпалась). І догулялась).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus