USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Ковелі встановлять антивандальні урни

21 Серпня 2017 15:15
Міська влада Ковеля закупить першу партію нових урн для сміття (в кількості 14 штук), які встановлять у центральній частині міста та на бульварі Лесі Українки.

Однією з найважливіших переваг нових урн буде їх антивандальність. Це чавунні урни, ймовірність їх руйнування вандалами буде мінімальною.

Про це йдеться у групі Ковель Європейський у Фейсбуці.

Інша перевага – їх естетичність. Існуючі урни, не зважаючи на регулярне фарбування, давно втратили свій початковий вигляд. Нові ж мають досить цікаве архітектурно-дизайнерське рішення.

«До плюсів нової урни варто також віднести особливість її конструкції. Вона закритого типу, що запобігає намоканню та розкиданню сміття по місту через вітер та безпритульних тварин. Крім того, антивандальні урни мають вузький отвір, що стане перешкодою і для людей, охочих викинути туди сміттєвий пакет з дому», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus