USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Ковелі залізничники реставрують «водоспад»

15 Серпня 2016 18:18
Залізничники зміцнюють берег Турії у Ковелі, аби запезбечити безпеку руху поїздів, - повідомляють Вісті Ковельщини.

Як відомо, нижче по течії річки Турії, за залізничним металевим мостом розташована гребля, або "водоспад", як його називають ковельчани. Для багатьох із них це – улюблене місце відпочинку.

Однак нині гребля частково зруйнована, в результаті чого течія стала підмивати насип залізничної колії. Виникла реальна небезпека руйнування залізничного полотна і загроза безпеці руху поїздів, який досить інтенсивний.

"Міська влада звернулася до ковельських залізничників з проханням навести тут лад, – розповідає начальник відділу із питань надзвичайних ситуацій міськвиконкому Юрій Дідковський. – До прохання прислухались, і регіональна філія "Львівська залізниця" прийняла рішення щодо зміцнення берегової лінії Турії".
Відтак напередодні Дня будівельника "закипіла" робота. В розмові із нами начальник станції Ковель Руслан Александрук повідомив, що в організації цих аварійно-відновлювальних робіт беруть участь працівники дистанції колії, а також станційники. Виконавцем їх призначене спеціалізоване залізничне підприємство ВП "Чернівецька колійна машинна станція".

Розробленим проектом виконання робіт було визначено необхідну кількість матеріалів та техніки. Укріплення берега та ремонт греблі проводилося шляхом вкладання негабаритного бутового каменя високваліфікованим машиністом Іваном Гнидою і екскаваторником Іваном Дущаком під керівництвом майстра КМС-124 Сергія Гуменного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Костиль Показати IP 15 Серпня 2016 22:06
Яка в географічному центрі області ідилия між Кіндером і железнодорожніми військами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus