USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Ковельського районного УКРОПу – новий очільник

25 Травня 2017 13:36
У Ковельській районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» – новий керівник партійного осередку. Ним став житель села Колодяжне, громадський активіст Олександр Кашик, повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

Попередній голова районної організації Юрій Куцах зазначив, що причиною його відмови від посади є зайнятість у професійній сфері діяльності.

«Попри відмову від керівної посади, активно братиму участь у житті партії та сприятиму зміцненню її позицій у політичному житті Ковельщини та Волині», – наголосив Юрій Куцах.

Під час голосування більшість учасників загальнопартійних зборів підтримали кандидатуру Олександра Кашика.

«Співпрацював з УКРОПом від часу його заснування у Ковельському районі. Займаюсь громадською діяльністю, беру участь у відстоюванні найважливіших питань для ковельчан та жителів району, – розповів новий голова Ковельського районного УКРОПу Олександр Кашик. – Ми здобули багато депутатських мандатів на виборах у об’єднані територіальні громади, також маємо і наших депутатів у районній раді. Тому у планах – робота по розбудові партійної організації у районі, аби вона займала такі ж сильні позиції, як і ковельський міський осередок УКРОПу. Впевнений, разом з депутатами нам багато вдасться зробити для ковельської громади».

Довідково. Олександр Кашик народився 19 січня 1972 року. Закінчив Львівську академію ветеринарної медицини за спеціальністю «Лікар ветеринарної медицини». Займається веденням особистого селянського господарства. Неодружений. Виховує трьох дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus