USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

У Києві заблокували автомобіль СБУ із Саакашвілі

5 Грудня 2017 10:51
У центрі Києва близько 100 агресивно налаштованих осіб намагаються заблокувати проїзд автомобіля, в якому перебуває Міхеїл Саакашвілі, якого затримали правоохоронці.

Як передає кореспондент УНІАН, прихильники політика намагались перекинути автомобілі, що стояли на вулиці Костьольній перед автомобілем, в якому перебуває Саакашвілі.

Правоохоронці не дали їм можливості це зробити, в результаті активісти стали живим кордоном поблизу вулиці Трьохсвятительській і заблокували подальший рух автомобіля з Саакашвілі. Наразі штовханина продовжується.
Як інформує Українська правда, одного з поліцейських витягли з шеренги і почали бити, поліція його відбила та забрала назад. За оцінками кореспондента УП, правоохоронців рази в три візуально більше, ніж активістів.



Як інформує канал 112 Україна, під будинком, де в квартирі політика 5 грудня проходили обшуки, відбулися сутички між соратниками Саакашвілі і правоохоронцями, під будівлею кидали димові шашки. Також повідомляється, що один з прихильників Саакашвілі облив себе бензином і намагався підпалити.

Разом з тим, як передає УНІАН, прихильники Саакашвілі супроводжували появу нацгвардейців криками: "Ганьба", після чого в бік правоохоронців було кинуто кілька петард і поновилися короткі бійки.

Вранці 5 грудня стало відомо, що у квартиру на вулиці Костьольній, де проживає Саакашвілі, прийшли силовики. Речниця СБУ Олена Гітлянська заявила, що співробітники Генпрокуратура та Служби безпеки України проводять слідчі дії у квартирі політика. Згодом стало відомо, що Міхеїла Саакашвілі затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus