USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Києві під час оформлення ДТП перехожі побили поліцейську

20 Листопада 2016 12:26
Під час оформлення ДТП біля станції меторо «Васильківська»у Києві п'яні перехожі побили дівчину-поліцейську, яка перебуває на посаді заступника начальника роти.

Про це інформує Преса України.

Так, близько опівночі з 19 на 20 листопада на вулиці Васильківській сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох іномарок. З подробиць відомо, що FIAT Doblo їхав по дорозі на Васильківській в напрямку Амурської площі. На перехресті водій авто хотів повернути ліворуч на вулицю Стельмаха, проте несподівано його задню частину протаранила Škoda Octavia. Іномарка з вм'ятиною продовжила рух, вилетівши на тротуар і врізавшись в холодильник, що стояв біля ларька.

На місце події виїхали патрульні. Дівчина-поліцейська якраз займалася оформленням ДТП, коли на неї напали перехожі в стані алкогольного сп'яніння. Чим була викликана їх агресія - поки невідомо. Вони побили молоду жінку до такої міри, що вона була госпіталізована в лікарню №17. Поліцейська займала пост заступника начальника роти в своєму підрозділі.

Як згодом це на своїй сторінці у Facebook написала прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик, поліцейську в Києві побили через те, що вона попросила нетверезих перехожих звільнити проїзну частину, де відбувалося оформлення ДТП. З її слів, інцидент стався на вулиці Велика Васильківська. Поліцейську доставили в лікарню з травмами плеча і стегна, а також з підозрою на закриту черепно-мозкову травму.

Зловмисника, яким виявився 35-річний житель Києва, затримали і доправили у поліцейський відділ Голосіївського району. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Василь Показати IP 20 Листопада 2016 15:04
Ну того ви*упка треба взагалі по максимуму закрити, щоб пити кинув. А дівчину (коли встигли встановити що вона ще дівчина? В поліції не існує дівчаток та хлопчиків - є поліцейські!) треба звільнити за профнепридатність, якщо не змогла тому ви*упку яй*я відстрелити, принаймні, якщо немає сили з ним справитися.
Всезнайко Показати IP 20 Листопада 2016 15:34
Давайте будемо захищати поліцію від хуліганів.
Ми ж не в США Показати IP 20 Листопада 2016 17:12
тому поліція не має права захищатись а повинна захищати тих хто іі б"є.вбиває давить машинами!! а тим більше стріляти! вже одну наркотію підстрелили...винен поліцейський! в нас же дуже демократична краіна для злочинців!
Вася Показати IP 20 Листопада 2016 20:12
Вона. що сама оформляла ДТП? Щось на чергову брехню змахує!
+2 Показати IP 22 Листопада 2016 18:32
правильно вони вже обнагліли до ручкі верніть нармальних даїшників

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus