USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У Києві тисячі людей вийшли на підтримку торговельної блокади ОРДЛО

15 Березня 2017 00:35
Близько тисячі людей зібралися на Майдані Незалежності, щоби підтримати блокаду торгівлі з бойовиками, передає "5 канал". Організатори акції озвучили вимоги до влади. Серед них ухвалення закону про окуповані території. Учасники акції переконували: торгувати з ОРДЛО під час війни – не можна.

"Ситуацію врегулюють три рішення. Перше: це безумовно ухвалення закону про тимчасово окуповані території України, який забороняє торгівлю з окупантами. Те, що нас всіх зібрало. Друге: ми вважаємо, що має бути звільнений міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і керівник антитерористичного центру СБУ Віталій Маліков", – виголосив вимоги народний депутат від фракції "Самопоміч" Єгор Соболєв.
Ігор, один з учасників, так пояснив причини акції: "Блокуємо тому, що іде торгівля з окупантом, розумієте? У нас хлопці гинуть кожен день там. Іде війна, а хтось заробляє на цьому гроші".

Після мітингу на Майдані частина протестувальників колоною рушили до офісу компанії, яка належить Ринату Ахметову, і закидала будівлю димовими шашками, камінням, петардами та фаєрами. Утім, підходи до самої будівлі перекрили правоохоронці. Минулося без сутичок.

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, депутати Волинської облради звернулись до керівництва країни стосовно учасників економічної блокади ОРДЛО та припинення торгівлі з терористами. За це звернення проголосували всі обранці громади, окрім депутатів партії БПП «Солідарність», які не прийшли на сесію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Показати IP 15 Березня 2017 03:20
Хiба то люди? Бачив я людей... Шось совсiм не схоже...
боголюбы Показати IP 15 Березня 2017 08:13
Ну заблокируем банки, жд дороги и т.д. и дальше что? Победа? Не думаю, Десятки тысяч украинцев лишатся работы. Пусть Ахметов зарабатывает он же при этом дает заработать другим. Если речь пойдет о народной гордости, то за эти 3 года у нас уже столько накопилось этой гордости что ее экспортировать можно, да только ни кому она не нужна. Я пытаюсь припомнить что за эти три года хорошего украинскому народу принесли эти активисты. НИЧЕГО..
Задовбало Показати IP 15 Березня 2017 08:47
МОЛОДЦІ!!! ВСІ НА МАЙДАН!!!
Ростов Показати IP 15 Березня 2017 09:25
Даешь блокаду . И вообще пора запретить работу украинцев в России.
Мадам ко ко Показати IP 15 Березня 2017 10:15
Хай самопоміч своєму папіку допоможе зі сміттям вирішити питання в себе в області , а тоді допомагають іншим. Вже задовбали своїми майданами, людей будоражать...світ сміється.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus