USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Отруєння розвідника: українці в Лондоні вимагали санкцій проти РФ

17 Березня 2018 07:00
Українська громада у Лондоні вийшла на акцію протесту в урядовому кварталі у зв’язку з отруєнням екс-розвідника Росії Сергія Скрипаля.

Метою акції є закликати прем’єрку країни Терезу Мей посилити санкції проти Росії та її топ-чиновників, а також бойкотувати Чемпіонат світу з футболу-2018, передає Громадське.

«Росія є зараз в повномасштабній гібридній війні проти всього демократичного світу. Не даючи серйозної реакції, Велика Британія заохочує подальші російські злочини», — заявили учасники заходу.

Українці закликають Лондон накласти санкції на росіян, які порушують права людини та займалися викраденням та ув’язненням українців. Також вимагають накласти на Росію санкції, бойкотувати Чемпіонат світу з футболу, та просять надати серйозну військову допомогу українським бійцям на Донбасі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанка Показати IP 17 Березня 2018 09:13
Українці Лондона! Може ви б краще вийшли з маршем протесту проти політики діючої влади в Україні? Чи ви так давненько не були дома, що і не в курсі проблем свого народу? Я розумію, що в Лондоні всі біди України від Росії, але свій розум у вас , я маю на то надію, ще залишився ?
Космос до Лучанка Показати IP 17 Березня 2018 14:45
Вони вимагають певних дій від влади країни, на території якої знаходяться, і звертаються до жителів цієї країни. Правильно вимагають чи неправильно - тут не розглядаємо, говоримо про сам факт "на території Британії звертаємось до інститутів Британії". Виходити на території Британії з маршем протесту проти внутрішньої політики влади України - це якесь дивне дійство, Ви не знаходите? Воно би було зрозуміле у випадку порушення якихось загальнолюдських норм (геноцид наприклад). А те що Ви пропонуєте - це з розділу "хай Вася з 5-ї квартири піде напише скаргу, що у 19-й Мотря не дає Степану". По-перше - Мотря і Степан мають самі розібратись у внутрішніх справах, або забити на них болт; а по-друге - Вася там ні до чого. Тому якщо у Вас свій розум, маю надію, залишився - зрозумійте що ніхто за громадян України їх проблеми не вирішить, і нема чого сподіватись на інших. Ви рахуєте що потрібен марш-протест проти політики діючої влади - то організуйте його тут, або візьміть в них участь, якщо організує хтось інший.
Клава Показати IP 17 Березня 2018 10:23
Пішли вони на ..... й
Петро до Клава Показати IP 17 Березня 2018 13:42
Ти я так розумію - тільки що звідти? як там обстановка?
Українець Показати IP 17 Березня 2018 13:12
Отруїли і правильно зробили! Він зрадник у своїй країні! Їдьте додому і труїть тисячі зрадників України! На відміну від Росії, в Україні таких скрипалів тисячі, а то й десятки тисяч!
Соня Показати IP 17 Березня 2018 13:51
Ну ми ж не знаємо хто його насправді отруїв! Кому це було вигідно? Він 14 років вже був на пенсії і раптом став заважати Росії?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus