USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьк з’їдеться молодь майже 20 країн світу

30 Вересня 2014 13:00
Темою ІІ Міжнародного молодіжного форуму цьогоріч стане «реалізація проектів». Активній молоді розповідатимуть про те, яким чином можна залучати кошти для реалізації своїх проектів та познайомлять з фондами-донаторами (меценатами), які підтримують молодіжні ініціативи.

Про це стало відомо під час прес-конференції організаторів форуму СГО «Молодіжна платформа» сьогодні, 30 вересня.

Зі слів голови оргкомітету Захара Ткачука цьогоріч, на участь у форумі, який відбудеться 18-19 жовтня у Луцьку, надійшло вдвічі більше заявок, ніж торік. Тема форуму – реалізація проектів

«Ми б хотіли займатися конкретними речами. Цьогорічна тема – проекти і їх реалізація. Адже чимало молодих людей мають цікаві проекти, ідеї, які мають право на життя, але вони не знають як їх можна реалізувати. Тому ми прагнемо познайомити з фондами-донаторами, які підтримують молодіжні ініціативи. Зокрема, презентуватимемо нашого партнера - «Фонд Богдана Гаврилишина», який, на жаль відомий лише у вибраних колах. Ми б хотіли з ними познайомити більше людей», - каже він.
На участь у форумі з-за кордону надійшло більше 300 заявок, лише з Туреччини надіслали 150 анкет. Приїхати побажали молоді люди не лише з країн Європи, а з Філіпін, Індонезії, Ефіопії, Алжиру. Власне, з-за кордну до Луцька приїде 30 учасників, які представлятимуть такі країни: Польща, Білорусь, Чехія, Латвія, Данія, Греція, Румунія, Німеччина, Італія, Бельгія, Казахстан, Норвегія, Литва, Молодова, Грузія, Угорщина, Азербайдджан та Туреччина.

Також на форум з’їдуться й молоді люди з інших регіонів України. Пообіцяли приїхати й українці з неокупованих міст Сходу України – Харкова, Краматорська, Маріуполя.

«Так ми реалізуємо ще одне завдання – крок до об’єднання країни. Адже вони самі приїдуть і побачать, що в нас за російську мову не кидають до канави, а молодь – адекватна, яку так само турбують питання першого робочого місця, корупції в університеті і так далі», - каже Захар Ткачук.
Учасники надіслали більше 200 заявок на презентацію проектів, з-поміж яких оберуть 45. Один з наймасштабніших проектів, який презентують – проект компанії Майкрософт, де представлять засоби та ресурси, якими може скористатися молодь для реалізації своїх ідей.

Відкриття форуму організатори запланували на 18 жовтня, яке відбудеться об 11 годині у фойє Волинського академічного облмуздрамтеатру. Спершу відбудеться презентація проектів учасників, а згодом – знайомство з фондами-донаторами. Пізніше для всіх охочих відбудуться різноманітні тематичні лекції, кажуть організатори.

Відтак, теми лекцій будуть цікаві як звичайним студентам (волонтерство, мотивація вступу до громадських організацій), так і для учасників громадських організацій (як заявити про себе, як залучити кошти, PR-кампанія).
На форум, обіцяють в СГО «Молодіжна платформа», приїдуть лідери громадських організацій, представники країн-членів Євросоюзу, люди, які займаються молодіжною політикою, навіть екс-міністр, щоправда особу останнього поки не розголошують.

Мапа заходів дуже розмаїта, напередодні форуму обіцяють надрукувати такі карти, аби охочі змогли більше дізнатися про місце заходів. Адже окрім презентацій, лекцій, відбудеться й вечірка-знайомство, і флеш-моб, і чимало іншого. До слова, під час флеш-мобу, учасники планують скласти герб Луцька за допомогою «живих пластин» - великих пластин, які учасник піднімуть вгору, щоб скласти зображення покровителя Луцька – Святого Миколая.
«Впливати на свідомість молодого покоління – це, напевне, покликання всіх громадських організацій. Бо ми створені для того, щоб пояснювати молоді, що краще, куди краще ходити, де краще відпочивати. Я переконана, що справжню молодь можна виховати на трьох речах: високі моральні цінності, любов до України і любов до Бога. Ми відповідаємо за перший - моральність, інтелектуальний відпочинок», - пояснює ініціативу проведення таких молодіжних заходів Галина Падалко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Віктор Показати IP 30 Вересня 2014 14:09
Падалко красуня! Захоплююсь нею!
Вадим до Віктор Показати IP 30 Вересня 2014 16:59
.... і я теж ))))))))))
44 до Віктор Показати IP 3 Жовтня 2014 13:21
і це ти називаєш красою??? http://www.volynnews.com/news/society/studenty-uvirvalysia-v-kabinet-rektora-vyshu/
Игорь Показати IP 30 Вересня 2014 14:48
Молодіжна платформа - один з проектів Партії регіонів (безпосередньо курує Віктор Медведчук). Про це не раз писалось, в соціальних мережах багато фото- та відеоматеріалу. Захар Ткачук затесався в ряди Батьківщини продовжує працювати на Медведчука. Ганьба!!!!
Антон Показати IP 30 Вересня 2014 15:25
Молодіжна Платформа - це Палиця.
старша до Антон Показати IP 30 Вересня 2014 15:38
Тобі Ганьба! Верзеш АБИ ЩО!
лучанка Показати IP 30 Вересня 2014 15:46
Захар Ткачук -це ж Батьківщина ... щось у Вас інформація не вірна ЩОДО Регіонів і Палиці
Назар Показати IP 30 Вересня 2014 17:30
за галю падалку чув, як совали п'яну... а тут за високу мораль бореться)
Ілля до Назар Показати IP 30 Вересня 2014 18:23
Чоловіче ви менше чуткам довіряйте. А Галя - високоморальна людина, з сімї вчених, знаю її довго і добре, а те, що заздрісників у неї багато, які пускають брудні чутки, то що ж вдієш, такий народ у нас...
неВАТНІК 69 Показати IP 30 Вересня 2014 22:51
Галя Падалко.... Вітаю тебе.... Байдуже що, але про тебе говорять.... Багатьох людей не залишаєш байдужою..... І чхати багатьом на те, що мова тут йде про якийсь ІІ Міжнародний Молодіжний форум.......
День Показати IP 3 Жовтня 2014 02:45
ОЙ-ой-ой!!!! Галя Падалко - нова зірка Луцька!!! Тільки не розумію в чому прикол!!! На її місці, я б написав би що народ!!! харе тут лизати і вилизувати, я така ж сама людина, як і ви, і нічим не відрізняюсь, хіба часом маю більше ініціативності і можливостей.........жаль, що самолюбов

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus