USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцькій музичній школі №2 капітально відремонтували перший поверх

6 Вересня 2018 15:11
Навчальний рік у Луцькій музичній школі №2 розпочався із приємних змін: завершено капітальний ремонт коридорів на 1 поверсі. Комплекс робіт із капітального ремонту поверху у цьому закладі розпочався 2017-го року, коли було відремонтовано фойє. А цьогоріч, окрім ремонту коридорів, встановлено звукоізоляційні двері та нове освітлення, змонтовано підвісну стелю, плитку на підлогу. Загальна вартість робіт - 900 тисяч гривень, спрямованих із бюджету міста, інформують на сайті міськради.

Оцінити якість проведеного капітального ремонту прибули виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів, начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан.

Як розповів директор закладу Ігор Павлик, підрядники виконували роботу якісно, на совість. Як результат - приємні враження та відгуки учнів музичної школи та їхніх батьків. «Завдяки підтримці міської влади та депутатського корпусу 1 поверх приміщення музичної школи, збудованої 30 років тому, набув оновленого вигляду. Також хочеться подякувати фірмі-підряднику та будівельникам за те, що до 1 вересня ми встигли завершити роботи. Тож новий навчальний рік маленькі музиканти та їх викладачі проведуть у комфортних умовах»,- зазначив він.

Також у коридорах 1 поверху будуть замінені стільці. А в наступні роки у цьому закладі проведуть ремонт другого поверху та паркану, який також потребує ремонту.

«Як бачимо, музична школа № 2 поступово змінює свій зовнішній вигляд. Минулого року було розпочато капітальний ремонт першого поверху. На ремонтні роботи у фойє було спрямовано близько 1,5 млн грн. А цьогоріч завершено капітальний ремонт коридорів на 1 поверсі, встановлено звукоізоляційні двері та нове освітлення, змонтовано підвісну стелю, плитку на підлогу загальною вартістю 900 тисяч гривень. Завітавши сюди, відвідувачі бачать гарні, чисті, охайні приміщення та належні умови для роботи, навчання. Надалі будемо шукати кошти, аби відремонтувати й другий поверх цієї школи», - наголосив радник міського голови Ігор Поліщук. Та додав, що міською владою приділяється достатньо уваги не лише загальноосвітнім закладам, а й школам естетичного виховання, адже чимало дітей хочуть займатися музикою та іншими видами мистецтва. «У Луцькій музичній школі №1 проводиться капітальний ремонт актового залу, а у музичній школі №3, яка розташована у мікрорайоні ЛПЗ, передбачено добудову нового корпусу, аби охопити позашкільною освітою якомога більше охочих», - додав він.

Загалом у Луцькій музичній школі №2 навчається 500 дітей. Цьогоріч учнівський колектив поповнило 65 учнів. Навчально-виховний процес здійснюється педагогічним колективом, що налічує 73 викладача. Навчання проводиться за шести- та восьмирічною програмою. За роки навчання учні отримують підготовку за обраною спеціальністю, додатковим інструментом, колективним музикуванням та з музично-теоретичних дисциплін. У школі діють творчі колективи: симфонічний оркестр, оркестр народних інструментів, духовий, камерний, ансамблі скрипалів та бандуристів, ансамбль народної музики «Жарт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus