USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцького зоопарку з’явилися меценати

28 Січня 2016 11:22
У мешканців Луцького зоопарку з’явилися перші меценати. Левів та канюків тут утримуватимуть за рахунок спонсорів.

Про це йдеться на сторінці Луцького зоопарку у Фейсбук.

Зі слів директора КП «Луцький зоопарк» Людмили Денисенко, охочі фінансово посприяти у діяльності комунального підприємства самі виявили ініціативу.

Бажання опікуватися левами є у спільного українсько-словацького підприємства з луцькою пропискою. А канюкам звичайним фінансово допомагатиме ще одне підприємство.

Подібна практика є в інших зоопарках України. А прийшла вона до нас із Європи. Юридично оформлені стосунки виглядають так: між закладом та підприємством чи фізичною особою підписується договір опіки, який може мати різні часові рамки (за бажанням та можливостями доброчинців). Натомість меценат отримує розміщення реклами фірми на тому вольєрі, де живе взята під патронат тварина.

Отож, із першого лютого для левів спонсори виділятимуть п’ять тисяч гривень щомісяця, а для канюків – по чотириста. Чітких термінів меценатства не обговорювали, однак наголошували на тривалій співпраці.

«Ми ж натомість щиро сподіваємося, що городяни і гості міста бачать, як якісно в останні роки змінилося життя мешканців зоокуточку. Проте планів та потреб у зоопарку – ще безліч», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 28 Січня 2016 11:34
чудово! гарні новини, позитив у місті! хоч у зоопарку!
Анонім Показати IP 28 Січня 2016 11:35
Чого не вказуєте хто меценат?
Редакція до Анонім Показати IP 28 Січня 2016 11:38
Щоб не рекламувати підприємство. Перейдіть за прямим посиланням і дізнаєтесь більше. P.S. Шукайте слово "сторінці"...
Oksana до Анонім Показати IP 28 Січня 2016 13:43
Уважно дивіться на таблички на фото
Анонім Показати IP 28 Січня 2016 21:39
Класне підприємство "Теріхем Луцьк" і "Луцькпласт". Хлопці і дівчата я люблю вас. От куди треба гроші вкладати, а не пертися в депутати. А то накрадуть-накрадуть і у владу, щоб ще більше загребти. Дивіться, які є люди і вчіться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus