USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі ведмеді повертались до зоопарку ледве не пішки

27 Жовтня 2015 15:42
Через перерозподіл міського бюджету забракло коштів на перевезення ведмедів до оновленого Луцького зоопарку.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 25 жовтня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що 21 жовтня 2015 року одноголосним рішенням члени виконавчого комітету «відрізали» 2 мільйони гривень від Луцького зоопарку та передали їх на користь ДКП «Луцьктепло».

Тоді, вважаючи на те, що борг із виплати заробітної плати за станом на 1 жовтня 2015 року становив більш, ніж 4 мільйони гривень, ображені працівники комунального підприємства погрожували лучанам відключити батареї.

Тож, з огляду на це депутат Луцької міської ради Юрій Корольчук поцікавився у начальника управління фінансів Луцької міської ради Лілії Єлової, «яким же чином луцьких ведмедів повернули назад, до зоопарку, якщо на це у бюджеті більше не передбачено грошей?».

На це головний фінансист міста відповіла, що луцькі ведмедики повернулись додому за рахунок спонсорських коштів, однак, ім’я благодійника не назвала.

Нагадаємо, після реконструкції ведмедів із луцького зоопарку обіцяли переселити з тісних кліток у величезні «кімнати» з басейнами. Також для них облаштували місця для зимування, а відвідувачам створять комфортні умови для спостереження. Але для того, аби переселити ведмедів з Луцького зоопарку у нові вольєри, потрібні були кошти у сумі 40 тисяч гривень на снодійне.

Відкриття реконструйованого зоопарку в Луцьку відбулося 18-го жовтня 2015 року. Тоді зоопарк за один день прийняв стільки відвідувачів як зазвичай за місяць. Справжній фурор спричинив оновлений звіринець. На його відкриття приїхали директори інших зоопарків з подарунками, а відвідувачі шикувалися у довжелезну чергу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2015 15:54
Пропіарились перед виборами, тепер що будуть істи тварини, як перебиратися, то не елових провлеми.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus