USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У луцькому ДНЗ ввели нові групи, їх планують розширити

30 Жовтня 2015 13:03
У дошкільному навчальному закладі № 19 відкрили додаткові групи за рахунок виселення бібліотеки та стоматкабінету. Вже 40 малят мають можливість тут навчатися й проводити час, іще 10 очікують найближчим часом.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради вчора, 29-го жовтня.

Начальник міського управління освіти Олег Гребенюк наголосив, що розширення ДНЗ № 19 стало можливим завдяки виселенню бібліотеки та стоматологічного кабінету.

«Ми вже 40 дітей прийняли, ще 10 незабаром приймемо. Для своєчасного відкриття та створення належних умов у додаткових вікових групах дошкільного навчального закладу № 19 придбали меблі, посуд та м`який інвентар у сумі 200 000 гривень», - сказав Гребенюк.

Так, відповідно до статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», законів України «Про дошкільну освіту», «Про охорону дитинства» виконавчий комітет Луцької міської ради одностайно підтримав рішення передати з балансу управління культури Луцької міської ради на баланс управління освіти Луцької міської ради частину приміщення, що на вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 5, загальною площею 144 метри квадратних.

А це означає, що з 02.11.2015 року у дошкільному навчальному закладі № 19 введуть додаткові 12,25 штатні одиниці для забезпечення функціонування нових груп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 30 Жовтня 2015 17:06
Пан Гребенюк розповідає про нові групи в ДНЗ,а чому він мовчить про те ,що працівникам не виплачують ні індексаціі,ні фіксованоі суми,у жовтні вирахували з зарплати індексацію та фіксовану суму за вересень...,поясніть де поділись наші кошти...,у кого в кишені ...,скільки вже можна?????куди нам звертатися ???В прокуратуру?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus