USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому дворі вперше за 40 років зробили освітлення

26 Жовтня 2017 18:37
У Луцьку на прибудинковій території, що на вулиці Наливайка, 10 вперше за більш, як 40 років облаштували освітлення, інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

За словами депутата Луцької міської ради від УКРОПу Сергія Балицького, коли тут у 1974 році звели будинки, то проектанти навіть не передбачили освітлення території.

«За освітлення тут слугували лише лампочки над під’їздами»,– констатує депутат.

Як підкреслює депутат-укропівець Луцьміськкради Юрій Безпятко, необхідність освітлення прибудинкової території за цією адресою він відстоював ще з 2013 року.

«Ми порадилися із Сергієм Балицьким і вирішили, що найбільш раціонально буде встановлення ЛЕД-світильників, які економлять електрику. Наразі освітлення вже працює, але ще триває капітальний ремонт прибудинкової території. Після його завершення в дворі буде гарно і світло, а мешканці, сподіваюсь, бережно ставитимуться до своєї території», – каже депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 26 Жовтня 2017 19:54
Між будинками по проспекту Перемоги 11 і 13 поставте будь ласка таке ж освітлення. Через цей двір постійний потік перехожих, ввечері особливо, люди йдуть від зупинки міського транспорту до Обласної клінічної лікарні.
Анонім до Лучанка Показати IP 26 Жовтня 2017 20:32
Почекайте років 10,поки не станеться паро злочинів,тоді вони можливо задумаються над цим,на Соборності двох людей збили машини на переході,тоді вже зробили світло,так що ждіть
Наталя до Анонім Показати IP 26 Жовтня 2017 22:40
Анонім, це не перехід мали на увазі, а освітлення в дворі. Воно там дійсно потрібне. І на тільки в дворі, а й між дитячими садочками, де прохід з проспекту Перемогу до проспекту Грушевського. Там реально дуже темно і ніде поблизу немає освітлення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus