USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У луцькому дитсадку відкрили ботанічний куточок

29 Травня 2019 08:00
Екологічна акція з нагоди відкриття ботанічного куточка «Казковий світ рослин» відбулася 28 травня у дошкільному навчальному закладі №39, інформує прес-служба луцької міської ради.

Біологічний куточок було організовано за підтримки відділу екології Луцької міської ради та студентів біологічного факультету СНУ імені Лесі Українки. Завдяки куточку діти отримають можливість знайомитись із різноманіттям рослинного світу природи, вчитись доглядати, любити її та досліджувати.

Під час заходу також було підписано угоду про співпрацю Луцької міської ради та біологічного факультету СНУ імені Лесі Українки з метою створення ботанічних куточків у інших закладах освіти нашого міста.

На захід завітали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, виконуюча обов’язки начальника відділу екології Оксана Тарабанюк, еколог Борис Сорока та декан біологічного факультету СНУ імені Лесі Українки Андрій Поручинський. Вихованці закладу привітали гостей пісенно-хореографічним дійством, під час якого показали усю любов до світу природи.

«Не буває такого, щоб дитина ходила в занедбаний садочок, а тоді виросла людиною, яка любить красу, знає що таке естетичне виховання, культура. Див не буває. Але я знаю, що в наших садочках діти виховуються належним чином. І я вдячний Східноєвропейському національному університету за те, що ви долучились до того, щоб продовжити творити цю казку для дітей, аби вони бачили наскільки ж насправді багате наше довкілля. Це те, що розвиває та виховує дитину», - зазначив Григорій Пустовіт.

За вагомий внесок у поширення екологічних знань, виховання екологічної культури у дошкільнят, збереження навколишнього середовища, а також активну участь в організації та проведенні екологічної акції з облаштування ботанічного куточка «Казковий світ рослин» родяку міського голови було оголошено педагогічному колективу закладу, а також представникам біологічного факультету СНУ ім. Лесі Українки.

Потому присутні разом посадили останні туї ботанічного куточка та перерізали святкову стрічку, відкривши його для діток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зер гут Показати IP 29 Травня 2019 10:57
Будуть виховувати ботанів з раннього віку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus