USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У луцькому парку лише через тиждень витягнули лавку з канави

21 Березня 2017 17:27
Комунальники лише через шість днів встановили на старе місце лавку, яку перекинули вандали на центральній алеї у луцькому парку.

Нагадаємо, в ніч на 13 березня невідомі намагалися понівечити лавки, вони позривали їх з місця, поперекидали та намагалися зламати. І хоч наступного дня більшість лавок комунальники встановили на місце, одній довелося довгенько чекати.

Як пояснив начальник виробництва комунального підприємства «Парки і сквери міста Луцька» Михайло Ганущак, ця лавка важка, з бетонними краями, тому працівникам буцімто було проблематично встановити її на "рідне" місце.
«Дійсно вандали перекинули майже всі лавки на центральній алеї, наступного дня їх усі поставили на місце, окрім однієї. Та що лишилася – дуже важка, адже має бетонні підставки, загальна вага її близько 300 кілограмів.

Потрібна була техніка. Сьогодні там робили планові роботи краном й витягнули її. Зараз лавка вже стоїть на місці – на алеї»,- пояснив Ганущак.

Та запевнив, те, що лавка пробула у воді так довго, не вплинуло на її стан, мовляв, відповідальний майстер обстежив, чи все в порядку.

Також Михайло Ганущак додав, що подібні хуліганські дії трапляються щороку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
А2А Показати IP 21 Березня 2017 19:36
а Ви хотіли "пердячим паром" 300 кіль з багнюки витягнути?,
петя Показати IP 21 Березня 2017 20:31
"начальник виробництва комунального підприємства «Парки і сквери міста Луцька» Михайло Ганущак" - насправді головний інженер
123 Показати IP 22 Березня 2017 14:19
Шановні журналісти! А ви попробуйте самі витягнути цю лавку, а потім будете писати "буцімто було проблематично"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus