USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У луцькому КВН - зміна поколінь. ОНОВЛЕНО

1 Грудня 2014 11:25
Друга гра сезону Всеукраїнської ліги КВН «Волинь» відбулася 29 листопада у Палаці учнівської молоді Луцьку. Заслужену перемогу здобула команда з Вінниці «БезНа».

В другому турі змагались вісім команд з Тернополя, Луцька, Рівного, Вінниці, Львова.

Оцінювало гру журі в складі: Тарас Яковлев (заступник міського голови Луцька), Андрій Собуцький (редактор спортивного видання «ВолиньСпорт»), Михайло Гарщаль (заступник головного редактора газети «Відомості.UA»), Сергій Ткачук (коментатор радіо «Луцьк») та екс-учасник команди КВН «Віограф» Богдан Мартинюк.

Під час гри команди піднімали найбільш актуальні зараз теми, були жарти і на злобу дня. Зокрема, про російську гуманітарну допомогу, коли джіпіесом для водія був Янукович. Було і про бойкот товарів з РФ, коли батько сварив сина не так за те, що курить, а що цигарки мають штрих-код «46…».

Не байдужа КВНщикам тема курсу долара. Вони поставили мініатюру «Зустріч гривні і долара». «Чому вас 16? Може один на один?» - відреагував «долар», коли до нього вийшов гривневий натовп. «Добре, що ми не в Росії граємо в КВН – довелося би 48 людей на сцену виводити», - жартували хлопці.

Під час розминки член журі, заступник міського голови Тарас Яковлев поцікавився, що має бути зображено на купюрі номіналом тисяча гривень. «Оптимістичний варіант – сто доларів», - прозвучала відповідь.

Згадали вже і про забутий всіма флеш-моб «айсбакетчелендж». Один із учасників команди «Жигулі» вилив відро води на себе і запропонував те ж саме зробити ведучому Андрію Зубенку. Той виклик прийняв.

За результатами трьох конкурсів команди отримали наступний результат:

1 - "БезНа" Вінниця - 11.3
2 - "Збірна бивших" Рівне - 10.8
3 - "Жигулі" Луцьк - 10.7
4 - "Кабмін" Тернопіль- 9.0
5 - "ЧистоГон" ЗЗУ - 8.9
6 - "Збірна ТНЕУ" Тернопіль - 8.8
7 - "Сирень" Житомир - 8.0
8 - "Бонус" Тернопіль - 7.9

Зазначимо, що серед глядачів були військовослужбовці, які нині перебувають на лікуванні у луцькому шпиталі. На завершення гри вони вийшли на сцену і весь зал їм аплодував стоячи. Окрім того, вінничанин з команди «БезНа» у якості подарунку від команди співав пісню-подяку тим, хто захищає нашу Вітчизну.

Глядачі також мали можливість зробити добру справу – пожертвувати кошти у скриньки, що носили волонтери. Вони ж будуть витрачені на закупівлю амуніції для військових у зоні АТО.

«Вже сьомий сезон КВН продовжується у Луцьку. Зараз відбувається своєрідна зміна поколінь і на одній сцені разом з досвідченими колективами починають молоді команди», - коментує гру голова молодіжної організації «Волинська асоціація КВН» Валерій Пельц.

З його слів, приємним відкриттям цього сезону стала, власне, команда з Вінниці, яка разом з гарним гумором має і прекрасні вокальні здібності.

«Приємно, що на гру завітали хлопці з військового госпіталю. Я сподіваюсь, що гра стала для них хоча б невеликою розрадою», - резюмував він.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Таня Показати IP 1 Грудня 2014 12:47
фінальна пісня просто до сліз дякую хлопці...
Nfh Показати IP 1 Грудня 2014 12:49
Крута була гра, і смішно і драматично. Давно так на КВН не бачив. Особливо сподобались луцькі пацани і вінницькі Коли знов гра?
хлопцям Показати IP 1 Грудня 2014 12:57
дякую організаторам. все шикарно. п.с. наступна гра в лютому, а 4.12 і 17.12 відбудуться 2 гри студентської ліги. бкде теж круто. 9 команд зі всієї України. квитки перед входом 15 грн. гра в юридичному факультеті СНУ ( Винниченка)
Анонім Показати IP 1 Грудня 2014 13:28
Насипай!!!!
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2014 23:39
Лучани здивували. молодці !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus