USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому технікумі презентували чи не всі кухні світу

15 Жовтня 2014 16:48
Національні страви кухонь народів світу, а також товари кращих виробників Волині презентували у стінах Волинського технікуму Національного університету харчових технологій. Дійство приурочили до Дня працівника харчової промисловості, яке відзначають сьогодні, 15 жовтня.

Декоровані коридори навчального закладу на день перетворились на справжній рай для гурманів. Гастрономічну мандрівку організували вихованці технікуму. Усе, що було на столах - вони творили власними руками. Їх старання оцінювала спеціальна комісія за низкою критеріїв – враховувався зовнішній вигляд страв, презентація, смак тощо.
Поруч розмістили виставку найкращих виробників товарів Волині. Інспектували те, що представили на стенді, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик та заступник голови Волинської облради Олександр Пирожик.

Присутніх ближче познайомили з продукцією торгової марки «Віват», а також з виробами волинських бджолярів.
Зокрема, ті виготовляють не лише, власне, мед та похідні товари, але й косметику.
Як розповіли голові ОДА, волинська косметика з меду та воску настільки натуральна, що її навіть можна їсти.

Неабияк здивувала гостей дійства карта України, яку виклали з ковбасних виробів ПП «Злагода» і ТМ «Святко».
«А Крим то виклали «Московською» ковбасою!», - жартома дорікнув Гунчик.
Проте у відповідь йому заявили, що все-одно півострів залишається українським, як би там не було. «Оце правильно, патріотично!», - відповів голова ОДА.
Своєю слабкістю посадовець назвав солодку випічку. Мовляв, йому припали до смаку солодощі та печиво, представлені на стенді.

Загалом, зі слів Володимира Гунчика, йому дуже сподобались всі без виключення товари, рекомендовані для дегустації.

З його слів, волинські виробники мають потужний потенціал і готові експортувати свою продукцію за кордон. Тим паче, що деякі з них відомі не лише в Україні, але й на весь світ. Зокрема, Володимир Петрович відзначив торгову марку «Торчин», яка є одним з найбільших платників податків в області.

Посадовець заявив, що волинські товаровиробники дотримуються високих стандартів якості, а тому їх продукція в дечому є набагато кращою, ніж закордонна:

«Повірте мені, я об’їздив майже весь світ, хіба в Антарктиді не був. Українська продукція багато в чому смачніша і якісніша, ніж зарубіжна. Наприклад, в Америці ти береш ту буханку хліба, затискаєш і вона просто перетворюється в кульку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
my_gift Показати IP 15 Жовтня 2014 17:13
Смммммакота, мабуть...
віра Показати IP 15 Жовтня 2014 17:22
А що то за дівуля з фотоапаратом? Їй хоч можна вже 100 гр. пити, стоїть з келишком цокається з керовниками - фотографуй!!!
Свідок Показати IP 15 Жовтня 2014 17:39
і цей нікчема Горбенко...... При Карпюку бігав п"янки влаштовував і тут те саме..... За який хрін таке от опудало тримають...... Доїть фермерів і господарів аби ті виставляли поляни, а він туди запрошує керівництво області і все це демонстрірують як ВЕЛИКІ здобутки сільськогосподарської галузі....
старі гної Показати IP 15 Жовтня 2014 21:39
коментар було видалено
спостерігач Показати IP 16 Жовтня 2014 08:51
Ну і рівень - виложена із ковбаси карта України! Вульгарно, низько, нікчемно
До свідка Показати IP 16 Жовтня 2014 09:22
100% підтримую, гнилий підлабузник-слизняк.
,,,, Показати IP 16 Жовтня 2014 10:15
Мабуть хотіли повторити конкурс учасників третього сезону Мастер Шеф, де ті викладали зі срав карту України....щось таке страшне вийшло..краще б в свою ковбасу хімікатів не додавали
Викладач Показати IP 18 Жовтня 2014 21:44
Щановні критики - професіонали, не вам судити, що є рівнем, а що ні, Студенти старались оригінально представити виробника, а тупо обгаджувати в коментах вам честі не робить. замість того щоб підтримати людей, які старались щось зробити. А на рахунок хімікатів в ковбасних виробах даного виробника, я би посперечелась! І ляпати про те, в чому ти не спеціалізуєшся тут недоречно і низько

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus