USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькому виші встановлять підйомники для осіб з інвалідністю

30 Липня 2019 19:28
Два підйомники для осіб з інвалідністю планує встановити Луцький національний технічний університет.

Відкриті торги для закупівлю необхідного обладнання навчальний заклад оголосив 30 липня. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 серпня, коли й має розпочатися аукціон.

Очікувана вартість підіймально-транспортувального обладнання становить 260 тисяч гривень.

Йдеться про два підйомники вантажопідйомністю 150 кілограм, зі сталі та з платформою з антиковзним покриттям і ручним складанням.

У вартість обладнання також входить його доставка та монтаж.

Підйомники мають поставити вишу до кінця поточного року. Гарантійний термін їх експлуатації становитиме не менше двох років.

Відзначимо, що навчальний заклад уже оголошував закупівлю на це підіймально-транспортувальне обладнання 11 липня. Однак подані пропозиції учасників торгів під час аукціону, який відбувся 23 липня, відхилили, оскільки вони не подали всіх необхідних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus