USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцькому зоопарку оселилися капуцини із Харкова

14 Червня 2017 12:47
«Маємо поповнення. Вже кілька тижнів, як у нас оселилися нові мавпи - бурі капуцини. Вони - гості з Харківського зоопарку. Прибули на перетримку, поки у них вдома триває реконструкція», - таке повідомлення з’явилося на сторінці Луцького зоопарку у Фейсбуці.

Як пишуть представники звіринця, ці тваринки - веселі та допитливі спритники, вони активні й імпульсивні. Різні акробатичні трюки - їхня фішка. А бути на висоті їм і в прямому, і в переносному сенсі допомагає хвіст, який використовується для допомоги у пересуванні та триманні.

Капуцини також швидко бігають і добре пересуваються на чотирьох лапах по землі. Видають гучне верещання, спілкуються звуками. При цьому їхня міміка дуже розвинена, тож "читати" емоції тварин під силу кожному.
Мозок цих приматів розвинений добре, вони досить кмітливі та можуть навчатися складним речам. Нерідко мавпи-капуцини копіюють деякі жести та дії. І хоча є дикими тваринами, до людей звикають швидко.

Що цікаво, то це те, що капуцини воліють спілкуватися з людьми, які добре ставляться до оточуючих і не конфліктують із ними. Це, на думку дослідників, говорить про те, що мавпи здатні оцінювати соціальні дії інших істот.

Працівники звіринця також розповіли, що це не єдині мешканці, які прибули на гостину у Луцький зоопарк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
13 Показати IP 14 Червня 2017 13:25
Ой шось кисла апельсинка попалася))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus