USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцькраді хочуть перевірити законність встановлення літнього кафе

23 Липня 2014 13:25
Мешканці проспекту Соборності просять депутатів перевірити законність облаштування літнього кафе «Карабас-Барабас» поряд із палацом урочистих подій.

Відповідний депутатський запит під час 62-ї сесії міськради 23 липня оголосив член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

З його слів, до нього звернулися мешканці проспекту Соборності, яких цікавить законність надання дозволу на розташування закладу площею понад 30 метрів квадратних неподалік від палацу урочистих подій.

Окрім того, що площа кафе перевищує норму, передбачену для таких закладів, підозру викликає те,як легко власник отримав дозвіл на встановлення об’єкта, адже декому із підприємців доводиться витрачати по два роки для того, щоб отримати дозвіл на роботу навіть невеликого кафе. У міського голови депутат просить перевірити законність встановлення кафе, наявність дозвільних документів та у випадку незаконності рішення вжити заходів із його демонтажу.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
звідки та законність Показати IP 23 Липня 2014 13:51
О,романюковські «Карабаси-Барабаси» вже клонуються по місту?))прямо таки не місто, а суцільне поле чудес для дурнів!
юрист Показати IP 23 Липня 2014 14:09
МАФ не має мати фундаментів да підведений центральних комунікацій!!!! також продаж алкогольних напоїв має свої правила. я на око можу сказати, що його потрібно зносити! але якщо зносити то це вже крімінал... або дозвільні документи з ознаками корупції,, або ж .. контролюючі органи не відреагували з ознаками корупції!!! але це прецендент,,,так що в цій гнилій країні з гнилими чиновниками нічого не буде!!!!
юристу .... до юрист Показати IP 23 Липня 2014 14:19
А, там є фундаменти??? А де це пише за комунікації і продаж алкоголю?????Назви нормативний акт юристе......І вивчи порядок знесення.
юрист до юристу .... Показати IP 23 Липня 2014 14:43
Фунда́мент — підземна частина будівлі, що служить опорою всіх конструкцій споруди. 100% цегляна кладка(барна стійка) не може бути виконана без нього. прогони ферм більше 2 метрів не можуть спиратись без фундаментів. якщо там немає фундаментів то це вже інший кримінал._ пряма загроза життю і здорою людей))) Згідно СНІПІВ І ДБНІВ МАФи мають чіткі правила розміщення. Щодо продажу алкоголю є норми по площі розрахункових операціях. ну не пишіть дурниць!! ви все добре знаєте!!! далі такі обєкти мають зводити організації які мають відповідні дозволи чітко згідно проектної документації))) і не "смішіть мої пікови якщо ви скажете що це все є... я можу припинити діяльність(законну) цього госп субєкта сходиши один раз туди і написавши відповідні заяви )))
доповнення до юрист Показати IP 23 Липня 2014 14:49
і проконтролювати їх розгляд(якщо б у маене був час) я не думаю що хтось розуміючи чітко відповідальнісь за неправомірні рішення змігби вчинити злочин довши мені формальну відписку!!!! у мене друже вже20 років подібного досвіду!!!
доп до доповнення Показати IP 23 Липня 2014 14:55
порядок знесення))) це нерозумно в даній ситуації)) припинення діяльності до усунення недоліків і приведе до норм!!! з штрафами!!! зрозуміло!!! і нехай працює)))) але ))))))) напрямок брати на ЗНЕСЕННЯ))))))))))
читач Показати IP 23 Липня 2014 14:21
А романюку не треба дозволу на встановлення палатки, від рахує себе царем у Луцьку (як янукович в Україні). романюковський синочок немає за що купити кусочок хліба - тому палатка потрібна. Винищити треба таку хунту із Луцька.
юрист Показати IP 23 Липня 2014 15:12
дайте мені копію паспорта привязки??? що ?? немає ??? прошу припинити діяльність!!!!)))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus