USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцькраді хочуть запровадити новий принцип вирішення земельних питань

19 Листопада 2014 08:15
Депутатам Луцькради пропонують внести зміни у регламент роботи ради, аби змусити депутатів голосувати за земельні питання й не переносити їх невирішеними із сесії на сесію.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 18-го листопада.

Так, проект рішення «Про внесення змін до Регламенту Луцької міської ради VI скликання» презентував депутат міської ради Богдан Шиба.

«Я вже вносив раніше цей проект, тепер доопрацював його і пропоную оновлений варіант: якщо після основного і повторних голосувань земельний проект не набирає достатньої кількості голосів, то головуючим на засіданні вноситься проект рішення про мотивовану відмову. У випадку, коли проект рішення про мотивовану відмову не набирає достатньої кількості голосів після основного і повторних голосувань, головуючий ставить на остаточне голосування той проект, який порівняно з іншим отримав більшу підтримку ради, до тих пір, поки не буде прийнято остаточне рішення ради. За потреби головуючий може оголошувати перерву для узгодження позицій фракцій (груп)», - розповідає депутат.

Та додає, що це рішення необхідне, мовляв на попередній сесії було 5 рішень, які вже третій чи 5 раз вносяться із сесії в сесію, і без жодних обґрунтувань депутати їх не підтримують, цим же порушуючи Земельний кодекс України.

Цю ініціативу більшість членів профільної комісії підтримали й рекомендують депутатам ухвалити зміни у регламент роботи ради під час чергової 66-ї сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 19 Листопада 2014 08:33
Позбутись депутатів-дерибанщиків і брехунів та покарати винних григоренківців, які зробили це "вирішення зем.ділянок" на підставних осіб. Революція Гідності ще триває.
лучани Показати IP 19 Листопада 2014 08:46
Декларації Чернецького та Гриба є свідченням хто деребанить землю в Луцьку. Це БЮТ та Свабода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus