USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку - безплатна ковзанка

31 Січня 2014 09:29
У парку 900-річчя Луцька розчистили першу ковзанку на заплаві річки Сапалаївка (в районі вулиці Ветеранів, 3), інформує «Волинська правда».

Усіх охочих запрошують скористатися облаштованою ковзанкою. Нагадаємо, 1 грудня у Луцьку стартувала Всеукраїнська акція спортивно-масових заходів для дітей «Спортивна зима». Одними із важливих завдань цієї акції є залучення дітей, молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом в зимовий та канікулярний період, організація їхнього активного дозвілля, популяризація зимових видів спорту серед жителів нашого міста.

Лише з середини січня зима порадувала лучан снігом і морозами, що дало можливість міському центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» силами своїх працівників спільно з дітьми-активістами клубів за місцем проживання розпочати роботу з розчистки безплатних ковзанок на природних водоймах в мікрорайонах міста. до слова, працівники міського центру «Спорт для всіх» в подальшому, за сприятливих погодних умов, планують продовжити розчищення та заливку ковзанок і в інших районах Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 31 Січня 2014 16:11
клас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus