USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку біля парку ріжуть дерева. В мерії кажуть, що земля приватна

21 Лютого 2017 14:04
Дерева поблизу парку 900-річчя Луцька вирізають цілком законно, переконують у міській раді. Запевняють, що біля парку ці ділянки передали родинам бійців АТО.

Про це стало відомо під час прес-конференції у Луцькій міській раді 21 лютого.

Заступник міського голови Юрій Моклиця прокоментував повідомлення про зрізання дерев у парку 900-річчя Луцька. Так, у соцмережах лучани обурюються, що в парковій зоні ріжуть здорові дерева. Зокрема, йшлося про ділянку з боку вулиці Космонавтів.

У відповідь на це посадовець заявив, що це вже не територія парку. Просто через відсутність паркану багато людей плутає межі зеленої зони. З його слів, 6 чи 7 ділянок на цій території свого часу виділили лучанам, зокрема й родинам бійців АТО. Наразі ця земля в приватній власності, тож власники можуть робити із зеленими насадженнями все, що забажають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 21 Лютого 2017 14:06
у бідній Канаді за те , що без дозволу зрізав дерево НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ, штраф. а в багатій УРКАїні все дозволено
Правда до Анонім Показати IP 21 Лютого 2017 16:15
І не тільки в Канаді. В мене в садку під хатою (Німеччина), щоб зрізати МОЇ ж дерева, я мушу йти в інспекцію і взяти дозвіл. Інспектор ще й мусить пересвідчитись, що те дерево старе дійсно і мусить бути зрубане.
дмитро Показати IP 21 Лютого 2017 15:17
що хочуть те й роблять ск*ти
До Дмитра Показати IP 21 Лютого 2017 17:44
Ось воно і почалося . Ділки підняли голову , особливл ті , що біля кормушки. Ловлять момент поки не обраний міський голова, роздаватимуть і продаватимуть все підряд , різатимуть дерева , а прикриються Моклицею і Вусенко , Де слово інших депутатів , фракцій , окремих особистостей , активістів ? Чекаємо слова , дій депутатів з тверезою головою , яка ще пам ятає обіцянки , які давали людям , які їх обирали. Чого дивитеся на все і мовчите? БЮТ , Укроп, Самопоміч ..
Йопрст Показати IP 21 Лютого 2017 20:17
Чим більше ціх долбаних партій ,тим хуже.люди живуть- розігнати ціх дармоїдів нах:р
тепер Показати IP 21 Лютого 2017 20:57
сволоти будуть все життя пририватися атовцями
А2А Показати IP 21 Лютого 2017 21:14
На фото ялини на Меморіалі? Невже свіжий матеріал так важко відзняти? Текст ні про що, ще й фото "ліве".
Лучанин Показати IP 3 Березня 2017 15:44
2001 році міськрада зменшила паркову зону "900-річчя міста Луцька" майже на тритину. Ось імена посадовців які по журналістськім розслідуванням приймали участь в дерибані парку: тодішній заступник міського голови Леонід Кирильчук, екс-начальник Луцького міського управління земельних ресурсів (нині — чільник управління капітального будівництва ОДА) Віктор Довгополюк, чинний начальник управління містобудування й архітектури Луцька Леонід Герасимюк, головний лікар санстанції Іван Ульчак, начальник служби державного пожежного нагляду Володимир Грушовінчук і колишній заввідділом природокористування й охорони навколишнього середовища Борис Сорока. І де тепер всі депутати які так нас "захищають" під час виборів ? Де Палиця і йому подібні? Чому не оскаржують незаконне рішення?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus