USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку буде новий сайт для відстеження руху маршруток і тролейбусів

2 Жовтня 2019 19:59
Новий сайт для стеження за маршрутками і тролейбусами планують запустити у Луцькую Це станеться одночасно з запуском електронної системи оплати проїзду, який анонсують на 11 листопада.

Про це розповів начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Володимир Степанов, пише «Перший».

Нагадаємо, з 2013 року в Луцьку працює система «Мак», яку запустило підприємство «Візор». Лучани неодноразово нарікали на те, що водії вимикають GPS-обладнання і рух маршруток неможливо відстежити.

Зі слів Володимира Степанова, «Мак» перестане працювати, як тільки запустять систему електронної оплати за проїзд. Тоді ж запрацює новий сайт. Поки невідомо, чи буде мобільний додаток.

«Відстежуватимуться і маршрутки, і тролейбуси, а водії тепер не матимуть доступу до обладнання. Це було однією з умов конкурсу», - пояснив головний транспортник Луцька.

Він також розповів, що буде озвучення зупинок всередині транспорту і на вулиці, відеоспостереження в салоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЕЗГОТІВКОВИЙ РОЗРАХУНОК У ЛУЦЬКИХ МАРШРУТКАХ ТА ТРОЛЕЙБУСАХ: ЯК ЦЕ БУДЕ ПРАЦЮВАТИ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
111 Показати IP 2 Жовтня 2019 23:18
Раніше інформувалось, що система електронного квитка в Луцьку повинна була запрацювати з 01 листопада. Тепер інформують про початок роботи системи з 11 листопада... Через трохи проінформують, що впровадження системи в роботу цього року відміняється.
Олександр до 111 Показати IP 3 Жовтня 2019 12:18
Ні разу не бачив дати "1 листопада" - звідки ви її притягли? Ще з моменту підписання договору з оператором завжди звучала дата 11 листопада
Step Показати IP 3 Жовтня 2019 08:44
Перевізники не хочуть заключати договори, тому впровадження цієї системи під питанням.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus